Evenwichtige Bloemige Fruitige Geur voor Vrouwen FM Parfum 841

 

FM 841 parfum lijkt op Maison Francis Kurkdjian A La Rose 50 ml

PURE Royal 841 parfum voor vrouwen. Dit is een uitgebalanceerde, lichtzoete, fruitig-bloemige geur. Deze geur vangt de schoonheid en elegantie van verse rozen.
De geur opent met een uitbarsting van levendige en pittige bergamot, die geleidelijk plaats maakt voor een weelderig boeket rozen. De hartnoten onthullen de fluweelzachte rozenblaadjes, waardoor een rijk en toegeeflijk bloemig akkoord ontstaat. Ten slotte vestigt de geur zich in een warme en sensuele basis van muskus, wat diepte en levensduur aan het parfum toevoegt.
Dit parfum is een ode aan de vrouwelijkheid, een verklaring van universele liefde vertaald in parfumtaal. Als je een mooie roos wilt, dan is deze FM-geur iets voor jou.
Dit voortreffelijke parfum is vooral geschikt voor het lente- en zomerseizoen wanneer de natuur in volle bloei staat. Het vangt perfect de essentie van deze levendige seizoenen, waardoor het een ideale keuze is om overdag te dragen.
Of ze nu een moderne romanticus is, een natuurliefhebber of gewoon een aardige vrouw die de allure van rozen waardeert, deze geur zal haar zintuigen zeker boeien.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 841 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum A La Rose. Bloemig luchtje met een noot van fruitige.

Geurnoten Pure Royal 841 parfum
Topnoten: bergamot, lychee, perenblad
Hartnoten: roos, magnolia, violet
Basisnoten: pruim, musk

Geurfamilie: bloemig.
Type: evenwichtig, duidelijk rooskleurig
FM 841 parfum geïnspireerd door A La Rose
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170841
Prijs: € 37.50    A La Rose fm world parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390841
Prijs: € 00.40    Prijs, korting, lage prijs, verkoop, geweldige levering

Kopen in de FM World Koop in de winkel winkel, zaak, werkplaats

1 opmerking:

  1. Anoniem15:45

    Ongelooflijk delicate, fragiele roos met een lichte ochtendkou. Het is net als een slokje van een heerlijk koel drankje, aangenaam verfrissend en verkwikkend. Parfum is zeer aangenaam bij warm weer. De geur is zeer vrouwelijk, zachtaardig, humeurig, maar de duurzaamheid is net zo licht en winderig als de vreugde die het brengt. Het beste verse rozenparfum.

    BeantwoordenVerwijderen