Bloemige Gourmand Geur voor Vrouwen FM Parfum 842

 

FM 842 parfum lijkt op Valentino Voce Viva 50 ml

PURE Royal 842 parfum voor vrouwen. De geur is warm en duur, elegant en verfijnd, zoet en kruidig. Met zijn unieke mix van bloemige en houtachtige noten laat het een blijvende indruk achter en hangt de geur in de lucht.
De geur van dit parfum is een harmonieuze symfonie van stralende bergamot, sprankelende mandarijn en sappige fruittonen die zorgen voor een frisse en zoete uitbarsting van energie. Deze indrukwekkende aanzet wordt delicaat in evenwicht gehouden door de zachte en vrouwelijke essentie van oranjebloesem. Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het een rijk hart van roos, lelietje-van-dalen, jasmijn en gardenia, wat een sfeer van tijdloze schoonheid en gratie verleent.
De basisnoten van het parfum zijn een samensmelting van warme vanille, romig sandelhout en tonkaboon, waardoor een sensuele en geruststellende sfeer ontstaat. Deze aanhoudende akkoorden wikkelen de vrouw in een behaaglijk en warm aroma en laten een gedenkwaardig spoor achter, waar ze ook gaat.
Deze geur is ongelooflijk veelzijdig, geschikt voor zowel overdag als 's avonds. Tijdens de lente- en zomermaanden, wanneer de zon schijnt en de natuur in volle bloei staat, is parfum de perfecte keuze. De frisse, warme en bloemige tonen vangen de essentie van het warme seizoen en roepen een uitbarsting van vreugde en vitaliteit op.
Het is een moderne klassieker, geschikt voor vrouwen van alle leeftijden die tijdloze schoonheid waarderen. U kunt dit parfum aanbevelen aan vrouwen die op zoek zijn naar een langdurige bloemengeur.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 842 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Voce Viva. Bloemig luchtje met een noot van gourmand.

Geurnoten Pure Royal 842 parfum
Topnoten: perzik, bergamot, rabarber, gember, peer, ananas, zwarte bes, kokos, appel, mandarijn
Hartnoten: jasmijn, fresia, roos, lelietje van dalen, gardenia, groene noten, oranjebloesem
Basisnoten: vanille, cederhout, tonkaboon, ambergrijs, sandelhout, musk

Geurfamilie: bloemig.
Type: smakelijk, warm
FM 842 parfum geïnspireerd door Voce Viva
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170842
Prijs: € 37.50    Voce Viva fm world parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390842
Prijs: € 00.40    Prijs, korting, lage prijs, verkoop, geweldige levering

Kopen in de FM World Koop in de winkel winkel, zaak, werkplaats

1 opmerking:

  1. Anoniem15:20

    Vandaag heb ik het voor de eerste keer getest, de geur is geweldig, het verandert constant en het is interessant om het te zien, hoe het van een eenvoudige geur heel vrouwelijk en mooi bleek te zijn. Over het algemeen hou ik van dit parfum, omdat het nu winter is en in de winter wil ik een zoete en warme geur.

    BeantwoordenVerwijderen