Chypre Bloemige Geur Dames FM 432

Dior Miss Dior 2017 goedkope parfum FM 432 Vrouwen
PURE 432 parfum voor vrouwenHet is een moderne interpretatie van een klassieke geur, verleidelijk en jeugdig. De geur kan worden omschreven als een harmonieuze mix van bloemen, citrus en houtachtige noten, die een fris en zoet sierlijk parfum creëren.
De geur opent met een uitbarsting van pittige mandarijn en bergamot, wat zorgt voor een verfrissende topnoot. Terwijl het tot rust komt, onthullen de hartnoten een prachtig boeket van roos en jasmijn, wat een romantische en verfijnde toets toevoegt. Ten slotte geven de basisnoten van patchouli en muskus het parfum een chique en gracieus spoor.
Deze tijdloze geur is geschikt voor verschillende seizoenen en gelegenheden. Het frisse en bloemige aroma maakt hem bijzonder geschikt voor lente en zomer.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 432? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Miss Diɔr 2017. Chypre parfum met een bloemige noot.

Geurnoten Pure 432 parfum
Topnoten: mandarijn, bergamot, groene noten
Hartnoten: roos, jasmijn
Basisnoten: hout- en musknoten

Geurfamilie: chypre.
Type: chic, gracieus
FM 432 geïnspireerd door Miss
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100432
Prijs: € 28.50    Dior Miss Dior aanbieding

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390432
Prijs: € 00.40    

432 FM parfum online goedkoop

1 opmerking:

  1. Anoniem12:24

    Het is een wat zwaardere geur maar niet te overheersend. Hij ruikt naar zomerse bloemetjes. FM 432 is chique, sexy en super vrouwelijk. Mooie vrouwlijke geur en geschikt voor welke gelegenheid dan ook.

    BeantwoordenVerwijderen