Bloemig Oriëntaalse Vanille Geur Dames FM 434

FM 434 parfum lijkt op Poison Girl 50ml
PURE 434 parfum voor vrouwenHet is zowel zoet als kruidig, met een mix van bloemige en gourmandnoten die een uniek en verslavend aroma creëren. De geur is sensueel en verleidelijk, met een vleugje mysterie waardoor hij zich onderscheidt van andere geuren op de markt.
Dit betoverende parfum is het hele jaar door geschikt voor verschillende gelegenheden. De fruitige en bloemige tonen maken hem bijzonder verrukkelijk tijdens de lente en de zomer als het warm weer is. De sensuele ondertonen van vanille en tonkaboon maken het echter ook geschikt voor koelere avonden en zelfs koudere seizoenen.
Het is een statement-geur die perfect is voor zelfverzekerde en gedurfde vrouwen die indruk willen maken.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 434? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Poison Girl. Bloemig parfum met een oosterse noot.
 
Geurnoten Pure 434 parfum
Topnoten: sinaasappel, grapefruit, drop
Hartnoten: roos, oranjebloesem, lelietjes-van-dalen, iris
Basisnoten: sandelhout, vanille, musk

Geurfamilie: bloemig.
Type: gedurfd, verslavend
FM 434 luchtje geïnspireerd door Poison Girl
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100434
Prijs: € 28.50    Poison Girl fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390434
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem15:42

    De geur is verleidelijke en sensueel. Een geur die opvalt door haar lichte zoete geur. Deze geur blijft de hele dag om je heen een zachte touch afgeven van een menging van vanille en bloemen. Één van mijn favoriete geuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem10:53

    Een geur voor romantische dates. Aroma-kameleon. Parfum heeft een iets andere geur in de winter en de zomer. In de winter is er meer gezellige vanille met een roos, in de zomer opent het mooier - een meer bittere en rijke geur, meer citrusfruit. Ik heb lang getwijfeld of ik het wel of niet zou kopen. Maar de prijs voor dit parfum is erg goed in de online winkel, dus ik besloot mijn parfumcollectie aan te vullen. Ik heb geen spijt van het kopen. Ook nu, in de hete zomer, ruiken sinaasappel en vanille mooi en stijlvol. Voor alle liefhebbers van zoete lekkernijen, het is zeker tijd om te testen ...

    BeantwoordenVerwijderen