Charmante Bloemige Fruitige Geur Parfum FM 716

 

FM 716 parfum lijkt op Hugo Boss Alive 50ml

PURE 716 parfum voor vrouwen. De algemene indruk is een zoete en licht fruitige geur, met een warme en houtachtige ondertoon.
Het parfum opent met een levendige uitbarsting van fruitige noten, waaronder mandarijn en zwarte bes, die de geur een frisse en zoete kwaliteit geven. Naarmate de geur zich ontwikkelt, voegen bloemige akkoorden van jasmijn en magnolia een vleugje vrouwelijkheid en elegantie toe. De basisnoten van warm sandelhout en cederhout zorgen voor een sensuele en geruststellende ondertoon, waardoor een charmant en verfijnd aroma ontstaat.
Dit veelzijdige parfum is geschikt voor verschillende seizoenen, maar ruikt vooral heerlijk tijdens de lente- en zomermaanden. Het levendige en opbeurende karakter past perfect bij de bloeiende bloemen en zonnige dagen van deze tijd van het jaar. Bovendien maken de lange levensduur en sillage van de geur het geschikt voor zowel overdag als 's avonds, waardoor je je de hele dag zelfverzekerd en verfrist voelt.
De geur is een aanvulling op een vrouw die charisma, kracht en verfijning uitstraalt.
Als het gaat om het kiezen van een outfit om dit parfum aan te vullen, kies dan voor iets dat de dynamische en eigentijdse aard ervan weerspiegelt. Onthoud vrouwen, de sleutel is om te omarmen, draag iets waardoor je je zelfverzekerd en levend voelt.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 716? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Alive. Bloemig parfum met een fruitige noot.

Geurnoten Pure 716 parfum
Topnoten: mandarijn, citroen, braam, zwarte bes.
Hartnoten: jasmijn, magnolia, waternoten.
Basisnoten: muskus, cederhout, sandelhout.

Geurfamilie: bloemig.
Type: lief, charmant, zorgeloos.
FM 716 luchtje geïnspireerd door Alive
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100716
Prijs: € 28.50    Alive fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390716
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem10:24

    Parfum is warm, zoet en houtachtig. Het is een perfecte lente- en zomergeur, zowel wat betreft de zwaarte als de prachtige geur die modern en gedurfd is, zowel zoet als houtachtig. De geur is erg vrouwelijk en geeft je een goed gevoel als je hem draagt. Ik ben blij dat ik deze geur in mijn verzameling heb. Het parfum is behoorlijk duurzaam en gaat meestal de hele dag mee. Ik raad deze geur aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. favoriete geur19:41

    Voor mij is het een delicate geur en het is volledig geschikt voor dagelijks en kantoorgebruik. Ik zou zeggen dat dit een perfecte geur is voor de lente en zomer omdat het bloemig en fruitig ruikt, maar erg delicaat en niet te zoet. Past goed bij de zachte, breekbare en slimme vrouwelijke wezens. Dit is mijn nieuwe favoriete geur en ik kan het ten zeerste aanbevelen aan andere vrouwen.

    BeantwoordenVerwijderen