Pittige Citrus Oriëntaalse Geur Parfum FM 721

 

FM 721 parfum lijkt op Viktor & Rolf Spicebomb Night Vision 50ml

PURE 721 parfum voor mannen. De geur opent met een frisse uitbarsting, gevolgd door een boeiende aromatische twist, en nestelt zich uiteindelijk in een warme en kruidige omhelzing. Het is een harmonieuze mix van verschillende geurelementen die een unieke en gedenkwaardige geur creëren.
De geur opent met een vleugje frisheid, waarin pittige bergamot en aromatische lavendel worden gecombineerd. Terwijl de geur bezinkt, komen er warme en kruidige hartnoten naar voren, waarin zwarte peper, kaneel en scharlei worden gemengd. De basisnoten van cederhout en groene mandarijn voegen een vleugje sensualiteit en diepte toe aan deze intrigerende geur.
De geur van dit parfum is geschikt voor zowel koelere avonden als de koudere maanden van het jaar. De rijke en intense samenstelling leent zich perfect voor herfst en winter en omhult de drager met een gezellige uitstraling. Of je nu uitgaat voor een romantisch diner of een formeel evenement bijwoont, deze geur complementeert de donkere, mysterieuze nachten en vergroot je zelfvertrouwen.
Vergeet niet dat deze geur helemaal draait om het maken van een statement, dus kies kleding die jouw persoonlijke stijl weerspiegelt en jouw zelfvertrouwen uitstraalt.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 721? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Spicebomb Night Vision. Citrus met een noot van oriëntaalse.

Geurnoten Pure 721 parfum
Topnoten: mandarijn, meloen, sinaasappel, citroen, lavendel, salie, groene appel.
Hartnoten: koriander, jasmijn, freesia, kardemom, kaneel, peper.
Basisnoten: tonkaboon, cederhout, amber, muskus, citrus.

Geurfamilie: citrus.
Type: open, positief, pittig.
FM 721 luchtje geïnspireerd door Spicebomb Night Vision
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code 100721
Prijs: € 28.50    Spicebomb Night Vision fm World parfum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten