Houtachtige Fougere Geur Unisex FM 931

 

FM 931 parfum lijkt op Ambrarem Histoires de Parfums 50 ml

PURE Royal 931 is enn houtachtig parfum voor dames en heren. Het boeit de gevoelens met zijn unieke mix van warme en verleidelijke tonen.
De geur opent met een rijke combinatie van roze bessen en roos, waardoor een fluweelzachte en weelderige uitstraling ontstaat. Naarmate de geur zich ontwikkelt, voegen hints van leer en glad sandelhout diepte en complexiteit toe, waardoor de aantrekkingskracht nog verder wordt versterkt. De basisnoten van de geur zijn een mix van amber en vanille. Het zijn de basisnoten die de basis en diepte aan de geur geven.
Dit parfum ruikt werkelijk heerlijk tijdens de koudere maanden, zoals herfst en winter. De warme en gezellige tonen gaan harmonieus samen met de frisse lucht, waardoor een geruststellende sfeer ontstaat. Het is bijzonder geschikt voor avondkleding en voegt een vleugje allure toe aan elke gelegenheid.
Of je nu een formeel evenement bijwoont of een blijvende indruk wilt maken tijdens een romantische avond, dit FM parfum is een ideale keuze.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 931? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Histoires de Parfums. Houtig luchtje met een fougere noot.

Geurnoten Pure Royal 931 parfum
Topnoten: roze bessen, wit bos, roos
Hartnoten: iris, saffraan, leer, amber hout
Basisnoten: vanille, wit mos, droog hout, musk

Geurfamilie: houtig.
Type: primair, ongetemd.
931 FM parfum geïnspireerd door Histoires de Parfums
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170931
Prijs: € 37.50    Histoires de Parfums fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem15:11

    De geur is zeer krachtig, amberachtig, met een soort leerachtig akkoord. Het leer is zoet met frambozen. De geur verspreidt duidelijk zacht warm amber, dierlijk leer, aangevuld met de rook van tabak.

    BeantwoordenVerwijderen