Romantisch Bloemig Fruitige Geur Dames FM 807

PURE Royal 807
PURE Royal 807 parfum voor vrouwen. Het parfum is licht, fris en romantisch. De lichte en luchtige geur vormt een perfecte aanvulling op de bloeiende bloemen en zonnige dagen en roept een gevoel van romantiek en vreugde op.
De frisse en lichte geur maakt het ideaal voor overdag, zoals brunches met vrienden of shoppingtrips. 's Avonds gaat het moeiteloos over in een betoverende geur, die een vleugje allure geeft aan een romantisch diner of een avondje uit. Dit is een geur voor lentedagen en zomeravonden. De levensduur is erg goed en een vage geur blijft hangen na een douche.
Vrouwen die bloemengeuren waarderen, worden er naar toe getrokken, omdat dit parfum de natuurlijke schoonheid van een vrouw aanvult.
De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Love Story. Bloemig parfum met een noot van fruitige.

Geurnoten
Topnoten: bergamot, neroli, Citrus aurantium
Hartnoten: wilde perzik, jasmijn, lijster
Basisnoten: cederhout, musk

Geurfamilie: bloeming.
Type: romantisch, fris
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170807
Prijs: € 37.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390807
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem12:32

    Ik heb lang getest en elke keer was ik ervan overtuigd dat dit precies is waar ik al zo lang naar op zoek was. De geur is romantisch, delicaat, verfijnd en licht. De lente en de zomer komen eraan en hij personifieert naar mijn mening gewoon deze tijd van het jaar. De geur van dit parfum vermengt zich perfect met de lente- en zomergeuren van weelderig groen en bloeiende planten.

    BeantwoordenVerwijderen