Verfijnd Oriëntaalse Bloemige Geur Dames FM 809

Tom Ford Black Orchid parfum FM 809 luchtje
PURE Royal 809 parfum voor vrouwen. De geur is een rijke mix van donkere en sensuele noten. Dit is parfum als symfonie, met verschillende soorten en noten die in en uit focus komen naarmate de muziek vordert.
Deze voortreffelijke geur staat bekend om zijn mysterieuze en verleidelijke karakter, waardoor het een perfecte keuze is voor speciale gelegenheden of wanneer je een statement wilt maken. De donkere en betoverende geur is perfect voor formele evenementen, romantische diners of avondjes uit in de stad.
Het diepe en luxueuze aroma maakt het bijzonder geschikt voor de koudere maanden en voegt een vleugje verfijning en elegantie toe aan herfst- en winteravonden. Het verleidelijke en intense karakter maakt haar echter ook een goede keuze voor die speciale zomeravonden. Deze geur is voor vrouwen die een gedurfde en sensuele geur waarderen die hen onderscheidt van de massa.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 809? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Black Orchid. Oosters parfum met een bloemige noot.

Geurnoten Pure Royal 809 parfum
Topnoten: bergamot, gember, waternoten
Hartnoten: roos, patchoeli
Basisnoten: musk, vanille, vetiveria

Geurfamilie: oosters.
Type: verfijnd, smaakvol.
FM 809 geïnspireerd door Black Orchid
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170809
Prijs: € 37.50    Black Orchid aanbieding

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390809
Prijs: € 00.40    

809 FM parfum online goedkoop

1 opmerking:

  1. Anoniem12:16

    De geur is diep, kruidig, warm, zoet. Dit parfum is een sprookje, dit is de meest bedwelmende, dure en niet-triviale geur met alle facetten van de puurste diamant. Een zeer krachtig begin - ik vind het leuk. De geur van de volgende dag is heel duidelijk voelbaar op de kleding. Een klassieke en toch moderne geur aanbevolen voor nachtkleding, speciale gelegenheden en herfst/winter.

    BeantwoordenVerwijderen