Parfum Dames Oriëntaals Bloemig FM 426

FM 426 parfum lijkt op Paco Rabanne Lady Million Prive 50ml
PURE 426 parfum voor vrouwenHet parfum straalt weelde en verfijning uit. De geur kan worden omschreven als warm, sensueel en verslavend.
De geur opent met zoete en pittige tonen van framboos en neroli. Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het luxueuze hartnoten van oranjebloesem en jasmijn, die een vleugje bloemige elegantie toevoegen. Ten slotte komen de basisnoten van vanille, kasjmierhout en patchouli naar voren, waardoor een rijk en bedwelmend spoor ontstaat.
De warme en gezellige tonen maken het parfum bijzonder geschikt voor de koudere herfst- en wintermaanden, wanneer het een aanvulling vormt op de sensuele en geruststellende huiselijke sfeer. Bovendien maakt het zoete en warme karakter het perfect voor avondkleding en speciale gelegenheden. Warme geur die zich heerlijk openbaart in de winter of koude herfstdagen of -avonden.
Dit parfum is ontworpen voor een zelfverzekerde en verfijnde vrouw die graag luxe ervaringen opdoet. Ze is charismatisch, elegant en straalt een vleugje mysterie uit. Als het gaat om het kiezen van een outfit om dit parfum te begeleiden, kies dan voor iets dat het luxueuze en glamoureuze karakter weerspiegelt.
De houdbaarheid en sillage van het parfum zijn ook geweldig, de luxe geur houdt uren aan.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 426? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Lady Million Prive. Oosters parfum met een bloemige noot.

Geurnoten Pure 426 parfum
Topnoten: bergamot, neroli
Hartnoten: oranjebloesem, framboos, jasmijn
Basisnoten: patchoeli, vanille, kasjmierhout

Geurfamilie: oosters.
Type: gewaagd, verslavend
FM 426 luchtje geïnspireerd door Lady Million Prive
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100426
Prijs: € 28.50    Lady Million Prive fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390426
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Ik vind FM 426 heerlijk. Hij stond super lang op mijn wishlist en heb hem uiteindelijk ook gekocht! Het is echt mijn signature geur geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem12:20

    Ik ben zo blij dat ik eindelijk deze parfum heb. De houtachtige tonen balanceren de zoetheid goed, waardoor het aroma zacht en aangenaam is. Deze geur is onwerkelijk, met een unieke piramide. Het parfum is zo mooi, speels en geschikt voor overdag, voor de avond en voor elk moment van het jaar. Wat kan ik zeggen, deze geur heeft een ziel. Een van mijn favorieten.

    BeantwoordenVerwijderen