Houtachtige Aromatisch Aquatische Geur FM 474

FM 474 parfum lijkt op Kenzo pour Homme 50ml
PURE 474 parfum voor mannen. Het is een klassieke herengeur die vaak wordt omschreven als een frisse en aquatische geur met tonen van citroen, geranium en muskus.
De geur opent met verfrissende topnoten van munt, salie en citroen, die zorgen voor een verkwikkende uitbarsting van energie. Terwijl de geur bezinkt, komen de hartnoten van geranium, kardemom en marine naar voren, wat een vleugje mannelijkheid toevoegt. Ten slotte creëren de basisnoten van patchouli, sandelhout en muskus een warm en sensueel spoor dat enkele uren aanhoudt.
De tijdloze en veelzijdige aantrekkingskracht van de parfumgeur kan zowel in een informele als formele omgeving worden gedragen. De geur heeft een uniek en onderscheidend karakter dat hem onderscheidt van andere aquatische geuren. Het parfum is een betrouwbare en plezierige optie voor wie op zoek is naar een frisse en mannelijke geur. De perfecte mannelijke geur voor herfst, lente en zomer, dag en nacht.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 474? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Kenzɔ pour Homme. Houtig parfum met een noot van water.

Geurnoten Pure 474 parfum
Topnoten: munt, citroen
Hartnoten: kardemom, geranium, waternoten
Basisnoten: ceder, musk, patchoeli, sandelhout

Geurfamilie: houtig.
Type: onafhankelijk, verleidelijk.
FM 474 luchtje geïnspireerd door pour Homme
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100474
Prijs: € 28.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390474
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem14:07

    Mijn jeugdgeur. Het is geen powerhouse meer, maar nu een doorsnee geurtje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aleen13:37

    In 1991 was het een echte mannengeur, het was voor de stijlvolle man, die een goede smaak heeft. Na vele jaren kocht ik een nieuwe parfum (FM) flacon. Het goede nieuws: ik heb geen verandering opgemerkt, het lijkt erop dat we de vintage geur nog steeds kopen.
    De parfumgeur is rond sandelhout, ceder naalden en de mariene nuances. Het is als een wandeling in een bos aan de kust. Een frisse en mistige ochtend.
    Ik raad deze geur niet aan voor de hete zomer, maar als je hem 's nachts of op een koude dag draagt, denk ik dat het geweldig zal zijn. Maar het is gewoon mijn mening.

    BeantwoordenVerwijderen