Houtachtige Fruitige Geur FM Parfum 472

FM 472 parfum lijkt op  50ml
PURE 472 parfum voor mannen. Het parfum staat bekend om zijn expressieve en luxe geur. Het straalt een harmonieuze mix uit van fruitige, houtachtige en rokerige tonen, waardoor een werkelijk uniek aroma ontstaat.
Het opent met een uitbarsting van sappige ananas, zwarte bes en appel, gaat over in een hartnoot van rozemarijn, hars en jasmijn en vestigt zich in een rijke basisnoot van muskus, patchouli en ceder.
Deze luxe geur is het hele jaar door geschikt voor diverse gelegenheden. Door zijn veelzijdigheid kan het zowel overdag als 's avonds worden gedragen, waardoor het een perfecte keuze is voor elk seizoen. Tijdens de warmere maanden roepen de frisse en fruitige elementen een gevoel van vitaliteit en pit op, terwijl bij koeler weer de diepere houtachtige en rokerige ondertonen voor warmte en diepte zorgen.
Het parfum is op maat gemaakt voor de moderne, zelfverzekerde man die tijdloze elegantie en luxe waardeert. De geur belichaamt kracht, luxe en succes en laat een blijvende indruk achter, waar hij ook wordt gedragen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 472? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Aventus. Houtig parfum met een fruitige noot.

Geurnoten Pure 472 parfum
Topnoten: bergamot, zwarte bes, limoen
Hartnoten: appel, ananas, rozemarijn, hars
Basisnoten: musk, patchoeli, ceder

Geurfamilie: houtig.
Type: expressief, luxueus.
FM 472 luchtje geïnspireerd door Aventus
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100472
Prijs: € 28.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390472
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem13:09

    Een zeer complex en veelzijdig geurtje. Hoe dan ook vind ik dit een zeer mooi opgebouwd geur waar. De geur is prettig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedkoop cadeau10:46

    Dit is mijn tweede FM-parfumflesje. Geur is zo krachtig en toch zo natuurlijk en schoon. Dit is echt de heerlijkste geur voor mannen. Ik raad deze geur ten zeerste aan om zelf te proberen. Makkelijk online te bestellen, ook goede prijs.
    PS (voor dames). Dit FM-parfum kan een kerst- of verjaardagscadeau zijn voor je man of vriend.

    BeantwoordenVerwijderen