Oriëntaalse Houtachtige Geur Heren FM 471

FM 471 parfum lijkt op Paco Rabanne One Million Prive 50ml
PURE 471 parfum voor mannen. Het parfum is extravagant, dat luxe en verfijning uitstraalt. De geur combineert warme en kruidige tonen om een boeiend en mysterieus aroma te creëren. Met een mix van kaneel, tabak en mirre verspreidde deze geur een uniek en extravagant aroma.
De geur is het meest geschikt voor de herfst- en winterseizoenen wanneer het weer koeler is. De rijke en warme geur vormt een perfecte aanvulling op de koele lucht van deze seizoenen en creëert een harmonieuze mix van geur en weer. Wat betreft het tijdstip van de dag, het is geschikt voor zowel overdag als 's avonds, waardoor het veelzijdig is voor verschillende gelegenheden.
De mysterieuze en extravagante geur maken parfum tot een ideale keuze voor een man die een gedurfd statement wil maken en mannelijkheid wil uitstralen. Als het gaat om de perfecte kleding om deze geur te complementeren, is een extravagant en goed op maat gemaakt ensemble ideaal.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 471? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum 1 Million Prive. Oosters parfum met een houtige noot.

Geurnoten Pure 471 parfum
Topnoten: mandarijn, sinaasappel
Hartnoten: kaneel, tabak, kruidnage
Basisnoten: patchoeli, tonkaboon, mirre

Geurfamilie: oosters.
Type: mysterieus, extravagant.
FM 471 luchtje geïnspireerd door Million Prive
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100471
Prijs: € 28.50    1 Million Prive fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390471
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem12:46

    Echt een zalige parfum. Deze geur is sterk en mannelijk. Het geurtje blijft ook erg lang hangen.

    BeantwoordenVerwijderen