Chypre Fruitige Vrouwenparfum FM 05

FM 05 parfum lijkt op Gucci Rush by Gucci 50ml
PURE 05 parfum voor vrouwen. De geur van parfum kan worden omschreven als een rijke en bedwelmende combinatie van exotische bloemen, kruidige akkoorden en houtachtige ondertonen. De unieke mix van parfumnoten creëert een intrigerende geur die een blijvende indruk achterlaat.
Het opent met een uitbarsting van levendige topnoten, waaronder koriander en fresiabloemblaadjes. Terwijl de geur tot rust komt, onthult het hartnoten van weelderige gardenia en roos die een vleugje vrouwelijkheid toevoegen. De basisnoten van vanille, patchouli en vetiver zorgen voor een warme en aardse basis die op de huid blijft hangen en een spoor van verleiding achterlaat.
Dit parfumaroma zal vrouwen van alle kanten omhullen als geurige sluiers en zal lang meegaan. Een zoete, warme, gezellige geur, voor het winterseizoen of een koele avond. Het intrigerende karakter maakt het bijzonder geschikt voor avonden en speciale gelegenheden, wanneer u indruk wilt maken.
Het parfum zal vrouwen aanspreken die een geur waarderen met een onderscheidend karakter en een vleugje glamour. Of je nu op weg bent naar een glamoureus evenement of gewoon een vleugje elegantie aan je dagelijkse leven wilt toevoegen, deze geur zal je persoonlijkheid en stijl aanvullen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 05? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Rush. Chypre met een fruitige noot.

Geurnoten Pure 05 parfum
Topnoten: fresia, gardenia.
Hartnoten: sandelhout, roos, koriander.
Basisnoten: vanille, vetiveria, patchoeli.

Geurfamilie: chypre.
Type: intrigerend, modern.
FM 05 luchtje geïnspireerd door rush
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100005
Prijs: € 28.50    Gucci Rush by Gucci fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390005
Prijs: € 00.40    

3 opmerkingen:

  1. Anoniem16:36

    Het is een zeer unieke geur die lang meegaat en heerlijk ruikt. Ik hou van dit parfum. Dit parfum ruikt heerlijk, sexy en sensueel. Ik kan eerlijk zeggen dat dit parfum de meeste complimenten krijgt. Het is een ideaal parfum om overdag te dragen. Dit is mijn tweede aankoop van dit parfum.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooie geur19:22

    Ik gebruik dit parfum nu 3 jaar en het is absoluut geweldig, het gaat de hele dag mee en je kunt het zelfs de volgende dag ruiken. Het is een ideaal parfum om overdag te dragen. Het is een mooie, frisse, elegante en langdurige geur. Dit FM-parfum heb ik voor het eerst online besteld met uw systeem. Ik raad het aan voor elke vrouw.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijke geur, lelijke verpakking12:04

    Nog een geweldig parfum van Federico Mahora. Het is een mooie geur voor vrouwen, die zo lang blijft hangen. Het is nu meer een wintergeur voor mij omdat de zomer iets een aansteker voor mij nodig heeft. Er is geen manier om deze geur te beschrijven, je moet het echt proberen en de schoonheid ervan ervaren om het te waarderen. Dit is voor mij een van de best ruikende parfums ooit.

    BeantwoordenVerwijderen