Citrus Aromatische Vrouwenparfum FM 06

FM 06 parfum lijkt op Elizabeth Arden Green Tea 50ml
PURE 06 parfum voor vrouwen. Het is een geweldige geur gezien zijn eenvoud en lichtheid. Deze geur is zeer verfrissend en verkoelend. De geur is een heerlijke mix van frisse citrustonen, rustgevende groene thee en opbeurende plantaardige ingrediënten, waardoor een unieke geur ontstaat die een gevoel van vitaliteit en rust oproept.
Deze geur is perfect voor lente en zomer, omdat de lichte en luchtige samenstelling ideaal is voor warmer weer. Het knapperige en zuivere aroma van groene thee, gecombineerd met hints van citrus, maakt het een uitstekende keuze om overdag te dragen. Het is bijzonder geschikt voor informele uitstapjes, picknicks, cocktails of buitenactiviteiten, omdat het een gevoel van frisheid en natuurlijke schoonheid belichaamt.
De geur is veelzijdig en kan worden gedragen door vrouwen of meisjes van alle leeftijden die een jeugdige en levendige levensstijl omarmen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 06? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Green Tea. Citrus met een noot van sinaasappel.

Geurnoten Pure 06 parfum
Topnoten: citroen, bergamot, mint.
Hartnoten: sinaasappel, groene thee.
Basisnoten: eikenmos, amber.

Geurfamilie: citrus.
Type: etherisch, subtie.
FM 06 luchtje geïnspireerd door Green Tea
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100006
Prijs: € 28.50    Green Tea fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390006
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem18:08

    Een lekker geurtje. Fris en licht. FM 06 is jarenlang mijn vaste zomerparfum geweest. Zodra het weer het toeliet om rokjes of jurkjes te dragen, kwam Green Tea uit de kast.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem18:10

    Een hele fijne groene geur, lekker in de zomer na een verfrissende douche of tijdens het klussen in huis. Ik werd enkele jaren geleden verliefd op deze geur en het is mijn favoriete geur, want ik hou nog steeds van dit verfrissende parfum voor vrouwen. Het is een van mijn standaard zomergeuren, die vanaf maart weer gebruikt gaan worden. Het kan ook in de winter worden gedragen, maar de fijne, frisse nuances komen daar niet echt tot hun recht.

    BeantwoordenVerwijderen