Bloemig Fris Vrouwenparfum FM 07

FM 07 parfum lijkt op Giorgio Armani Acqua Di Gio 50ml
PURE 07 parfum voor vrouwen. Dit parfum is met de frisse geur van water. De geur belichaamt een harmonieuze mix van aquatische en citrusakkoorden, waardoor een uitgesproken en fris aroma ontstaat.
Deze geur is uitgegroeid tot een iconisch symbool van frisheid en vrijheid. De geur doet denken aan een serene en lege kustlijn en roept beelden op van kristalhelder water en een zachte zeebries.
Het is een ideale keuze voor het lente- en zomerseizoen. Het lichte en luchtige karakter van de geur past perfect bij het warme weer en roept een gevoel van frisheid en vitaliteit op. Echte verfrissing op warme zomerdagen. Het is met name geschikt om overdag te dragen, of je nu naar je werk gaat, vrienden ontmoet of geniet van een ontspannen wandeling langs het strand.
Of je nu een onafhankelijke carrièrevrouw bent of graag de schoonheid van de natuur verkent, parfum vult je stijl aan en voegt een vleugje allure toe aan je aanwezigheid.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 07? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Acqua Di Gio. Bloemig met een noot van water.

Geurnoten Pure 07 parfum
Topnoten: ananas, pioen, pronkerwt.
Hartnoten: fresia, jasmijn, lelie.
Basisnoten: sandelhout, cederhout, musk.

Geurfamilie: bloemig.
Type: gebalanceerd, mild.
FM 07 luchtje geïnspireerd door Acqua Di Gioia
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100007
Prijs: € 28.50    Acqua Di Gio fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390007
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem18:04

    De geur weerspiegelt perfect de mediterrane omgeving - het ruikt aquatisch fris met een vleugje zeezout. Het blijft lang zitten en ruikt bloemig, fris, aquatisch. Omdat ik veel tijd op mijn werk doorbreng, is het voor mij belangrijk dat mijn werkparfum fris, sportief en onopvallend maar wel merkbaar is. Een door en door aanbeveling voor alle geurjunkies die vergelijkbare eisen stellen aan hun dagelijkse geur. Ik heb al de tweede fles aquatische bloemenparfum voor vrouwen, omdat dit parfum gewoon perfect is voor dagelijks gebruik en toch speciaal.

    BeantwoordenVerwijderen