Heerlijke Bloemige Gourmand Geur Unisex FM Parfum 975

 

FM 975 parfum lijkt op Montale Arabians Tonka

PURE Royal parfum 975 voor mannen en vrouwen. Het parfum is een heerlijk parfum dat warmte en sensualiteit uitstraalt. Het aromatische profiel wordt gekenmerkt door een mix van rijke en aromatische tonen, waardoor een sterke geur ontstaat.
De geur opent met een betoverende combinatie van kruiden, zoals kardemom en saffraan, die een vleugje exotische allure geven. Naarmate het zich ontwikkelt, zorgen de hartnoten van tonkaboon en roos voor een zoete en romige essentie, waardoor diepte aan de compositie wordt toegevoegd. De basisnoten van amber, cederhout en suiker creëren een zachte en heerlijke basis.
Volledig unisex parfum. De houtachtige noot voelt mannelijk aan, terwijl de bloemige noot een licht vrouwelijk tintje heeft. Dit contrast zal ervoor zorgen dat sommige vrouwen parfum mannelijk zullen vinden en sommige mannen parfum vrouwelijk.
Het is een ideale geur voor de koudere maanden, waardoor hij geschikt is voor herfst en winter. Het gezellige en flirterige aroma past perfect bij gezellige truien, sjaals en overjassen, waardoor de algehele ervaring van warmte en comfort wordt versterkt.
Dit verleidelijke parfum is gemaakt voor zowel mannen als vrouwen die luxe en oosterse geuren waarderen. Het spreekt mensen aan die vertrouwen uitstralen en op zoek zijn naar een geur die elegantie en mysterie uitstraalt. De boeiende mix van kruiden en zoete tonen maakt het een veelzijdige keuze voor elke gelegenheid, of het nu een romantische avond is of een speciale gebeurtenis.
Als het gaat om de perfecte kleding als aanvulling op parfum, overweeg dan om te kiezen voor verfijnde en elegante ensembles. Voor vrouwen zou een klassieke zwarte jurk of een op maat gemaakt broekpak moeiteloos passen bij de allure van deze geur. Voor mannen zou een goed maatpak of een stijlvolle blazer gecombineerd met een donkere spijkerbroek de verfijning en mannelijkheid die deze geur belichaamt, aanvullen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 975? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Arabians Tonka. Bloemig luchtje met een gourmand noot.

Geurnoten Pure Royal 975 parfum
Topnoten: bergamot, sinaasappel, druif
Hartnoten: jasmijn, fresia, kardemom, magnolia, saffraan, roze peper, rozenessence
Basisnoten: patchouli, tonkaboon, eikenmos, cederhout, perzik huid, amber, muskus, suiker

Geurfamilie: bloemig.
Type: flirterig, heerlijk.
975 FM parfum geïnspireerd door Arabians Tonka
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170975
Prijs: € 37.50 Arabians Tonka Koop in de winkel FM World

FM parfums en de andere producten van FM World bestel je eenvoudig bij FM Webshop

1 opmerking:

  1. Anoniem10:21

    Als je van luxe en verfijnde geuren houdt, dan is deze geur iets voor jou. Het is een erg mooie en veelzijdige geur. Het aroma is als een wind in de woestijn - het vangt je en wervelt je rond. Parfum roept emoties op (positief of negatief) en wordt onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen