Strenge Oriëntaalse Houtige Geur Unisex FM Parfum 974

 

FM 974 parfum lijkt op Montale Black Aoud 50 ml

PURE Royal parfum 974 voor mannen en vrouwen. De parfumgeur is een rijke en intense combinatie van oud hout en rozen, met hints van kruiden en exotische tonen. Deze unieke mix creëert een opvallend donker en verleidelijk aroma. Het is een sterke rozen- en oudh-geur met een oriëntaals tintje, niet voor iedereen.
De geur is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die strenge en compromisloze geuren waarderen. Het is vooral aantrekkelijk voor mensen die zelfverzekerd en verfijnd zijn en niet bang zijn om een statement te maken. Het is perfect voor degenen die een blijvende indruk willen achterlaten met hun geur. Dit parfum kun je dragen als je een feestje en naar Kerstmis wilt domineren.
Het wordt meestal geassocieerd met de herfst- en winterseizoenen. Het koele weer complementeert de warmte en diepte van de geur, waardoor deze volledig tot bloei kan komen. Het is ook zeer geschikt voor avondgelegenheden, Kerstmis en speciale evenementen, en voegt een aura van mysterie en allure toe aan elk ensemble.
Als het gaat om het kiezen van kleding die bij dit parfum past, kun je het beste kiezen voor iets dat de ernst en intensiteit ervan weerspiegelt. Een verfijnde zwarte jurk of een strak pak zou een goede keuze zijn, omdat ze het donkere en verleidelijke karakter van de geur benadrukken. Het toevoegen van een vleugje goud of dieprode accessoires kan de algehele esthetiek verder versterken.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 974? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Black Aoud. FM 974 luchtje oosters parfum met een houtige noot.

Geurnoten Pure Royal 974 parfum
Topnoten: mandarijn
Hartnoten: geranium, roos
Basisnoten: oud, leer, patchouli, musk

Geurfamilie: oosters.
Type: streng, compromisloos.
974 FM parfum geïnspireerd door Black Aoud
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170974
Prijs: € 37.50 Black Aoud koop in de winkel. Kopen in de FM World

FM parfums en de andere producten van FM World bestel je eenvoudig bij FM Webshop

1 opmerking:

  1. Anoniem10:26

    Dit parfum heeft een classy, donkere, mysterieuze geur. De geur zelf is niet moeilijk te beschrijven - dit is een rose-oud compositie, het is moeilijker om de staat en emoties die het geeft te beschrijven. Deze geur is zeer geschikt voor een avondtripje naar een dure en modieuze plek, een of andere club.

    BeantwoordenVerwijderen