Frisse Bloemige Chypre Geur Unisex FM Parfum 976

 

FM 976 parfum lijkt op Montale Pure Gold

PURE Royal parfum 976 voor mannen en vrouwen. Dit luxueuze parfum straalt een geur van weelde en verfijning uit, waardoor het een ware schat is in de wereld van de parfumerie. De geur van parfum is een harmonieuze compositie van warme, kruidige en houtachtige akkoorden.
Het opent met een uitbarsting van levendig fruit, waaronder abrikoos en mandarijn, waardoor een intrigerende en frisse eerste indruk ontstaat. Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het hartnoten van sensuele roos en kostbare jasmijn, wat de compositie rijker maakt. Tenslotte laat een zachte en betoverende basis van patchouli en vanille een spoor achter dat zowel elegant als verleidelijk is.
Het warme en knusse karakter maakt hem bijzonder geschikt voor de herfst en winter, waarbij de drager wordt omhuld met een geruststellende omhelzing van luxueuze aroma's. Het parfum belichaamt een verfijnde elegantie die de persoonlijkheid van de drager aanvult, of deze nu een formeel evenement bijwoont of gewoon geniet van het nachtleven in de stad.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 976? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Pure Gold. Bloemig luchtje met een chypre noot.

Geurnoten Pure Royal 976 parfum
Topnoten: abrikoos, mandarijn, sinaasappel
Hartnoten: jasmijn, neroli, oranjebloesem
Basisnoten: muskus, patchouli, vanille

Geurfamilie: bloemig.
Type: fris, expressief.
976 FM parfum geïnspireerd door Montale Pure Gold
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170976
Prijs: € 37.50 Koop in de winkel FM World

FM parfums en de andere producten van FM World bestel je eenvoudig bij FM Webshop

1 opmerking:

  1. Anoniem10:58

    Een geur die een volwassen vrouw niet onverschillig kan laten. Deze geur is ontworpen om stijl en onberispelijke smaak te benadrukken. Dit is de geur van harmonie en stille luxe. De geur van een vrouw die bewonderd wordt.

    BeantwoordenVerwijderen