Bloemig Fruitig Zoet Parfum Dames FM 427

FM 427 parfum lijkt op Dior Absolutely Blooming 50ml
PURE 427 parfum voor vrouwenDe geur is helder en sprankelend, met een uitbarsting van sappige rode bessen die meteen je aandacht trekt. Deze fruitige opening wordt gebalanceerd met een subtiele zoetheid, waardoor een verfrissende en vrolijke geur ontstaat.
De geur van parfum is een rijke mix van zoete en fruitige noten, waaronder rode bessen. Deze weelderige akkoorden zijn uitgebalanceerd met ondertonen van iris en roos, waardoor een harmonieuze en romantische compositie ontstaat. Terwijl de geur tot rust komt, zorgen hints van muskus en patchouli voor een verleidelijke en sensuele basis van parfum.
Het is een geur die je dag opfleurt en een glimlach op je gezicht tovert, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheden.
Dit parfum is perfect voor het lente- en zomerseizoen wanneer de fruitige en bloemige tonen het warme en zonnige weer aanvullen. Het is bijzonder geschikt om overdag te dragen en voegt een vleugje frisheid en vitaliteit toe aan uw lichaam.
Het spreekt vrouwen aan die een geur waarderen die zowel elegant als speels is en een gevoel van jeugdige energie uitstraalt. Als het gaat om het kiezen van een outfit die bij dit parfum past, kies dan voor vrouwelijke en levendige kleding. Een gebloemde zonnejurk, een speelse rok met een kleurrijke blouse of een chique zomerjumpsuit passen perfect bij het karakter van dit parfum. De fruitige en bloemige noten van de geur harmoniëren met lichte en witte stoffen, waardoor je een boeiende en samenhangende look kunt creëren.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 427? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Absolutely Blooming. Bloemig parfum met een fruitige noot.

Geurnoten Pure 427 parfum
Topnoten: framboos, bergamot
Hartnoten: roos, iris, viooltjes
Basisnoten: patchoeli

Geurfamilie: bloemig.
Type: vrolijk, boeiend
FM 427 luchtje geïnspireerd door Absolutely Blooming
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100427
Prijs: € 28.50    Absolutely Blooming fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390427
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem11:39

    Dit is een zoet, vrolijk, weelderig boeket van bloemen en rode bessen. Ik hield echt van deze parfumsamenstelling. Over het algemeen een heerlijke geur, zowel qua samenstelling als qua technische kenmerken. Een van die geuren, die je elke dag kunt dragen en tegelijkertijd voel je je een echte vrouw. Ik draag dit parfum uitsluitend in de lente en in koude dagen, dan wordt het transparant, begint het te spelen en te glinsteren.

    BeantwoordenVerwijderen