Oosterse & Warm Kruidige Parfum FM 431

FM 431 parfum lijkt op Carolina Herrera Good Girl 50ml
PURE 431 parfum voor vrouwenHet is een perfecte mix van contrasterende tonen die een brutale en sensuele geurervaring creëren.
De geur van parfum is een harmonieuze combinatie van bloemige en oosterse akkoorden. Het opent met een heerlijke uitbarsting van zoete en fruitige tonen, waaronder sappige bergamot en sappige appel. Het hart onthult een boeket van vrouwelijke bloemen, zoals delicate jasmijn en romantische lelietje-van-dalen, wat een vleugje verleidelijkheid toevoegt. De geur evolueert vervolgens naar een warme en sensuele basis, met muskus en romige tonkaboon. Het parfum is ontworpen om de dualiteit van de persoonlijkheid van een vrouw vast te leggen, met een mix van lichte en donkere tonen die een complex en intrigerend aroma creëren.
De rijke en warme samenstelling maakt het bijzonder aantrekkelijk tijdens de koelere seizoenen van herfst en winter. Het voegt een vleugje brutaliteit en allure toe aan elke outfit, waardoor het de perfecte finishing touch is voor een gedenkwaardige en impactvolle look.
Deze geur is ontworpen voor de zelfverzekerde en moderne vrouw die haar dubbele aard omarmt. Het is voor de vrouw die zowel lief als pittig, sensueel en gedurfd is.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 431? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Good Girl. Oosters parfum met een bloemige noot.

Geurnoten Pure 431 parfum
Topnoten: bergamot, appel
Hartnoten: jasmijn, lelietjes-van-dalen
Basisnoten: tonkaboon, musk

Geurfamilie: oosters.
Type: sensueel, brutaal, verleidelijk
FM 431 luchtje geïnspireerd door Good Girl
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100431
Prijs: € 28.50    Good Girl fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390431
Prijs: € 00.40    

3 opmerkingen:

  1. oosters bloemig parfum18:08

    Mijn favoriete oosterse bloemengeur. Als je van sexy, verleidelijke, sensuele, zoete maar niet te zoete, warme en boeiende geuren houdt, dan is dit iets voor jou! Ik hou van zowel bloemen- als gourmandgeuren, dus dit FM-parfum is perfect. Als je een parfum wilt uitgeven, zou ik deze ten zeerste aanbevelen. Dit als herfst- en wintergeur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. beste parfums voor vrouwen11:24

    Parfum is prachtig, sexy, sensueel en zoet. Ik testte dit parfum op mijn shirt en ik was verrast dat het na een paar dagen nog steeds rook. Het is de perfecte geur voor een avondje. Of het nu gaat om een avondje uit of om gewoon gezellig rond te hangen met vrienden of familie. Geur is warm maar licht en geeft je een heel sexy gevoel. Als je dit parfum koopt, zul je niet teleurgesteld zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. parfum heel vrouwelijk11:23

    Dit oriëntaalse parfum is erg vrouwelijk, maar je zult het moeten kopen en proberen om zelf te beoordelen. De geur is geweldig, het is een mix van frisheid, maar tegelijkertijd iets zoets. Geur blijft de hele dag aanwezig.

    BeantwoordenVerwijderen