Subtiel Bloemig Citrus Vrouwen Geur FM 810

FM 810 parfum lijkt op CD Blooming Bouquet 50ml
PURE Royal 810 parfum voor vrouwen. Het parfum is subtiel, delicaat, vrouwelijk en sereen. De geur belichaamt een fris en delicaat boeket, dat doet denken aan een lentetuin in volle bloei.
De geur opent met een uitbarsting van zoete en sprankelende fruitige noten. Naarmate het parfum zich ontwikkelt, ontstaat er een prachtig boeket bloemblaadjes, waardoor een zacht en romantisch bloemenhart ontstaat. De compositie wordt afgerond door een subtiele hint van witte musk, die een vleugje sensualiteit en delicaat aan de geur toevoegt. Het is de perfecte geur als je schoon en zelfverzekerd wilt ruiken.
Deze geur is ontworpen voor een vrouw die gratie, elegantie uitstraalt en de schoonheid van de natuur waardeert.
Het is de perfecte geur om de subtiele en vrolijke geest van lente en zomer te omarmen. De lichte en luchtige samenstelling maakt haar ideaal voor overdag, of je nu naar een tuinfeest gaat, door een park wandelt of gewoon geniet van een zonnige dag. Een zacht aroma van lente of vroege zomer.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 810 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Blooming. Bloemig parfum met een noot van citus.

Geurnoten Pure Royal 810 parfum
Topnoten: bergamot, mandarijn, zwarte bes
Hartnoten: roze pioen, roos, lijster, perzik, abrikoos
Basisnoten: musk, amber, patchoeli, eikenmos

Geurfamilie: bloeming.
Type: subtiel, delicaat, vrouwelijk, sereen
FM 810 luchtje geïnspireerd door Bouquet
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170810
Prijs: € 37.50    Blooming Bouquet fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390810
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. kerstcadeau11:36

    Ik heb dit parfum voor Kerstmis gekregen en ik ben er helemaal weg van. Deze geur voor vrouwen is zoet, fruitig en bloemig, ik ben een grote fan van zoete, maar niet erg zoete parfums en hou van de manier waarop dit ruikt. Het heeft een heerlijke, delicate, elegante bloemengeur die niet overheersend is. Gewoon een heel fijn parfum voor vrouwen en je kunt het elke dag dragen. Als je op kantoor werkt, passen deze parfums perfect.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem12:28

    Deze geur is warm en zoet met een aantal mooie bloemige noten. Het is kantoorvriendelijk en gemakkelijk te dragen, je hoeft je nooit zorgen te maken dat je iemand beledigt met dit parfum. Voor zo'n geur is de levensduur redelijk goed, vooral op kleding.

    BeantwoordenVerwijderen