Luxueus Bloemig Fruitige Geur Dames FM 806

FM 806 parfum lijkt op J´adore In Joy 50ml
PURE Royal 806 parfum voor vrouwen. Het parfum is vrolijk, positief, gedurfd en luxueus. Deze betoverende geur is een perfecte mix van bloemige en fruitige tonen, waardoor een verfrissend en opbeurend aroma ontstaat waar velen van houden.
Fruitige elementen voegen een heldere en levendige toets toe aan de geur, waardoor deze perfect is voor de warmere seizoenen. Het is perfect voor warme zomerdagen en gemakkelijk te dragen naar het strand en naar kantoor.
Deze geur is ontworpen voor een vrouw die vrouwelijkheid, elegantie en levensvreugde belichaamt. Ze is zelfverzekerd, positief en vreugdevol in elk aspect van haar leven.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 806? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Jadore in Joy. Bloemig parfum met een noot van fruitige.

Geurnoten Pure Royal 806 parfum
Topnoten: mandarijn, jasmijn, waternoten
Hartnoten: roos, tuberoos, ylang ylang
Basisnoten: musk, sandelhout, cederhout

Geurfamilie: bloeming.
Type: vrolijk, positief, luxueus
FM 806 luchtje geïnspireerd door Jadore In Joys
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170806
Prijs: € 37.50    J'adore In Joy fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390806
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem12:40

    Dit parfum is voor warm weer. Er is een lichte zuurheid, soms een lichte bitterheid. Zout voegt een merkbaar positief effect toe aan de geur. Zeer comfortabel en licht om te dragen. Universeel parfum voor elke dag in het warme seizoen en voor een vochtig zeeklimaat en geur is zeer geschikt in de hitte.

    BeantwoordenVerwijderen