Aanlokkelijke Oriëntaalse Bloemige Geur Dames FM 717

 

FM 717 parfum lijkt op Narciso Rodriguez Pure Musc 50ml

PURE 717 parfum voor vrouwen. De geur is een zachte en romige muskus met hints van bloemige en houtachtige noten.
De geur opent met een delicaat boeket van witte bloemen, waaronder jasmijn en oranjebloesem, waardoor een vrouwelijke en elegante uitstraling ontstaat. Naarmate de geur zich ontwikkelt, komt de musk centraal te staan en omhult je met zijn warme omhelzing. De houtachtige basisnoten voegen diepte en complexiteit toe en laten een langdurig aroma achter.
Dit betoverende parfum is geschikt voor alle seizoenen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elk moment van het jaar. Het verleidelijke en intieme karakter maakt het perfect voor avondkleding en speciale gelegenheden, maar het kan ook overdag worden gedragen om een vleugje allure toe te voegen aan je dagelijkse routine.
Deze geur vult de natuurlijke charme van de vrouw aan en verbetert haar algehele persoonlijkheid. Het doel is om een harmonieuze balans te creëren tussen je kleding en de geur, zodat ze elkaar naadloos kunnen aanvullen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 717? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Pure Musc. Bloemig parfum met een oosterse noot.

Geurnoten Pure 717 parfum
Topnoten: peper, verse bloemen, watermuskus
Hartnoten: jasmijn, witte musk
Basisnoten: sandelhout, kasjmier, bevroren musk

Geurfamilie: bloemig.
Type: aanlokkelijk, rebels
FM 717 luchtje geïnspireerd door Pure Musc
Inhoud: 50 ml.
Geur: 20 %
Code: 100717
Prijs: € 28.50    Pure Musc fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390717
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem10:41

    Ik ben tot over mijn oren verliefd op deze heerlijke geur! Parfum ruikt sensueel en elegant. Ik ben geobsedeerd door dit parfum, omdat ik mezelf en mijn kussen voor het slapengaan spray. Gewoon perfect voor koelere, maar zonnige lente- of zomerdagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem10:21

    Geur is musk en bloemig met een lichte zoetheid. Een perfecte vrouwelijke musk met een natuurlijke lichte zoetheid. De levensduur van deze geur is erg goed en houdt het grootste deel van de dag aan.

    BeantwoordenVerwijderen