Ontspannende Houtachtige Oriëntaalse Geur Unisex FM 932

 

FM 932 parfum lijkt op Eisenberg J'ose 50 ml

PURE Royal 932 is enn houtachtig parfum unisex. Dit parfum is zo vreemd en tegelijkertijd schattig. Deze voortreffelijke geur combineert bloemige en houtachtige tonen, waardoor een harmonieuze mix ontstaat die zowel mannen als vrouwen aanspreekt.
De topnoten van parfum bevatten frisse en levendige akkoorden, zoals munt en mandarijn, die zorgen voor een uitbarsting van energie en levenslust. Terwijl de geur bezinkt, staan de hartnoten van jasmijn en lavendel centraal, wat een vleugje gratie toevoegt. Ten slotte zorgen de basisnoten van sandelhout en muskus voor een warm en sensueel spoor, waardoor een blijvende indruk achterblijft.
Deze geur is veelzijdig en kan het hele jaar door gedragen worden, en past zich goed aan de verschillende seizoenen aan. De bloemige en fruitige tonen maken hem bijzonder geschikt voor de lente en de zomer en roepen een gevoel van frisheid en vitaliteit op. De warme en houtachtige ondertonen maken het echter ook een uitstekende keuze voor herfst en winter, waardoor diepte en rijkdom wordt toegevoegd aan koudere dagen.
Deze geur is een aanvulling op zowel formele als informele gelegenheden, verbetert elke outfit en laat een blijvende indruk achter.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 932? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum J'ose. Houtig luchtje met een oriëntaalse noot.

Geurnoten Pure Royal 932 parfum
Topnoten: munt, licht hout
Hartnoten: kardemom, lavendel, verse bloemen
Basisnoten: vanille, coumarine, amberhout, musk

Geurfamilie: houtig.
Type: ontspannend, charmant.
932 FM parfum geïnspireerd door J'ose
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170932
Prijs: € 37.50 Eisenberg J'ose fm parfum

1 opmerking:

  1. Anoniem11:29

    Dit is een zeer warme, gezellige, omhullende geur. Het verandert van koel naar warm. Het is als de zorg van een geliefde man die je zal bedekken met een deken, een klopje op je hoofd, koffie schenkt en snoepjes brengt. Ik raad je ten zeerste aan om het minstens één keer te proberen.

    BeantwoordenVerwijderen