Oriëntaalse Houtachtige Kruidige geur Heren FM 224

FM 224 parfum lijkt op Paco Rabanne Black XS 50ml
PURE 224 parfum voor mannen. De geur is een zoete en gedurfde samensmelting van contrasterende elementen, waardoor een krachtig aroma ontstaat. Het heeft een unieke combinatie van zoete en kruidige tonen die een warme en verleidelijke geur creëren.
Met zijn verleidelijke combinatie van houtachtige, oriëntaalse en kruidige tonen is parfum perfect voor koelere seizoenen zoals herfst en winter. Het warme en gezellige aroma maakt het ideaal voor avondkleding en speciale gelegenheden. Of je nu een formeel evenement bijwoont of uitgaat voor een romantisch diner, deze geur laat een blijvende indruk achter. Het is perfect voor een avondje uit of een romantische date.
Brutaal en provocerend, een mannelijke en sterke geur voor mannen van de nieuwe generatie - degenen die niet toegeven aan hun gevoelens, maar een zacht hart hebben. Het parfum is ontworpen voor zelfverzekerde en gedurfde mannen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 224? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Black XS. Oosters met een kruidige noot.

Geurnoten Pure 224 parfum
Topnoten: bergamot, grapefruit, gras.
Hartnoten: saffraan, viooltje, jasmijn, nootmuskaat.
Basisnoten: rietsuiker, vanille, amber.

Geurfamilie: oosters.
Type: zoet, verleidelijk.
FM 224 luchtje geïnspireerd door Black XS
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100224
Prijs: € 28.50    Black XS fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390224
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem16:53

    Top parfum van een top merk hou je van een sterke geur dan is dit uw parfum. Heerlijk geurtje, echt een van mijn favorieten.

    BeantwoordenVerwijderen