Bloemig Houtachtige Musk Geur Dames FM 365

FM 365 parfum lijkt op Chanel Coco Noir Extrait 50ml
PURE Royal 365 parfum voor dames. Het parfum is klassiek met een noot van barokke pracht. Deze iconische geur is mysterieus, elegant en sensueel, waardoor het een perfecte keuze is voor de moderne vrouw die zelfvertrouwen en verfijning uitstraalt.
De geur opent met een uitbarsting van citrusachtige frisheid. Naarmate het zich ontwikkelt, onthult de geur een rijk en intens hart. De basisnoten van patchouli, tonkaboon, sandelhout en vanille voegen diepte en warmte toe.
Het parfum is bijzonder geschikt voor avondkleding of speciale gelegenheden waarbij u een onvergetelijke indruk wilt maken. De mysterieuze uitstraling en complexe compositie creëren een sfeer van elegantie en allure, waardoor het een perfecte keuze is voor romantische avonden of formele evenementen.
De rijke en warme akkoorden maken haar bijzonder aantrekkelijk tijdens de koudere maanden, zoals herfst en winter, wanneer de mysterieuze en omhullende geur de gezellige sfeer aanvult.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 365? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Coɔo Noir Extrait. Bloemig parfum met een houtige noot.

Geurnoten Pure Royal 365 parfum
Topnoten: grapefruit, bergamot.
Hartnoten: roos, narcis, jasmijn, geranium, patchoeli.
Basisnoten: sandelhout, vanille, witte musk, tonkaboon.

Geurfamilie: bloeming.
Type: klassiek, met een hint van barokke.
FM 365 luchtje geïnspireerd door Noir Extrait
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170365
Prijs: € 37.50    Noir Extrait fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390365
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem16:18

    Fantastische geur vind ik. Ik blijf haar zelfs erg lekker vinden en het is zeker een van de beste hedendaagse moderne chypres. Het geeft een heerlijk behaaglijk gevoel. Blijft heel lang ruiken op de huid.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem09:56

    Geur is luxe, warm, kruidig. Dit parfum is voor mij uitsluitend een winterversie. Idealiter, wanneer je na het sprayen naar buiten gaat, en dan, wanneer je de kamer weer binnenkomt, wordt de geur fabelachtig zacht en charmant. Het raakt me enorm positief.

    BeantwoordenVerwijderen