Bloemige Fruitige Vrouwenparfum FM 438

FM 438 parfum lijkt op Mugler Aura 50ml
PURE 438 parfum voor vrouwen. Zoet parfum met vanille. Een exclusief, goed gemaakt parfum dat je meeneemt op een zoete reis.
Het is een unieke en intrigerende geur die groene noten combineert met zoete en houtachtige ondertonen, die voor warmte en diepte zorgen.
Het is een complexe en verleidelijke geur die frisse, bloemige en houtachtige noten combineert om een echt onderscheidende geur te creëren. Deze geur is een perfecte match voor vrouwen die niet bang zijn om zich te onderscheiden van de massa en hun unieke stijl hebben.
De geur die zowel overdag als 's avonds gedragen kan worden, waardoor het een veelzijdige geur is voor elke gelegenheid. Het kan een kenmerkende geur zijn voor de winter of de herfst overdag.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 438? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Aura. Bloeming met een noot van fruitige.

Geurnoten Pure 438 parfum
Topnoten: appelbloesem, nectarine, peer
Hartnoten: jasmijn, pioen, heliotroop
Basisnoten: rietsuiker, olibanum, vanille, muskus

Geurfamilie: bloeming.
Type: zoet, vrouwelijk, sensuee
FM 438 luchtje geïnspireerd door Aura
Inhoud: 50 ml.
Geur: 20 %
Code: 100438
Prijs: € 28.50    Aura fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390438
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem11:48

    Parfum is sappig, lekker en zoet. De peer in het begin ruikt ook goed en geeft de belangrijkste zoete noot. Na een tijdje wordt de geur rustiger. Deze geur is vooral goed voor warm regenachtig weer, naar mijn mening opent hij het beste bij een hoge luchtvochtigheid en ruikt hij gewoon goddelijk, als een soort regenwoud.
    Ik merkte dat veel vrouwen deze geur niet lekker vinden, maar ik hoor de hele tijd complimenten van mannen. Vreemd genoeg zijn mannen geïnteresseerd in wat voor soort parfum.

    BeantwoordenVerwijderen