Vrouwelijk Bloemig Fruitige Geur Dames FM 800

FM 800 parfum lijkt op Chanel Gabrielle 50ml
PURE Royal 800 parfum voor vrouwen. De geur is een harmonieuze mix van bloemen- en citrustonen, met een vleugje warmte en sensualiteit. Als je iemand bent die van een lichtere geur houdt, ben je misschien dol op deze geur.
De heldere en sprankelende topnoten maken het bijzonder geschikt voor het warme seizoen en roepen een gevoel van frisheid en vitaliteit op. Het parfum is geweldig voor lente en zomer wanneer je geen zware, zoete geur wilt.
Het is een geur die resoneert met de essentie van een moderne, zelfverzekerde vrouw en de tijdloze aantrekkingskracht van de geur zal een blijvende indruk achterlaten op iedereen die ermee in aanraking komt. Deze geur is ontworpen voor de moderne vrouw die zelfvertrouwen, elegantie en tijdloze schoonheid uitstraalt. Perfect voor werkomgevingen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 800? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Gabrielle. Bloemig parfum met een noot van fruitige.

Geurnoten Pure Royal 800 parfum
Topnoten: mandarijn, grapefruit, zwarte bes
Hartnoten: jasmijn, tuberose, ylangylang
Basisnoten: roos, sandelhout, musk

Geurfamilie: bloeming.
Type: vrouwelijk, vrolijk, zonnig, vol positieve energie
FM 800 luchtje geïnspireerd door Gabrielle
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170800
Prijs: € 37.50    Gabrielle fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390800
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem15:28

    Ik heb het een week non-stop gedragen, ik zal het zeggen, het perfecte parfum op elk moment van de dag en in elke situatie en zelfs bij elk weer, het gaat allemaal om de dosis. In eerste instantie lijkt het alsof de geur rustig is en je het nauwelijks van de huid kunt voelen, maar na een half uur, opgewarmd op de huid, begint het prachtig te bloeien, als een bloemboeket dat in een warme kamer. De geur ruikt gewoon zo, gewoon een prachtig bloemenboeket. Het parfum is licht zoet door de natuurlijke zoetheid van tuberoos en ylang.

    BeantwoordenVerwijderen