Uitzonderlijke Houtachtige Gourmand Geur Parfum FM 720

 

FM 720 parfum lijkt op Jean Paul Gaultier Le Beau 50ml

PURE 720 parfum voor mannen. Het is een prachtige mix van levendige en verkwikkende tonen die een onweerstaanbaar aroma creëren.
De geur opent met een vleugje zoetzure ananas en gemakkelijk groene tonen, waardoor het een levendige en energieke start krijgt. Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het een hart van verleidelijke kokosnoot- en kruidige tonen, waardoor warmte en diepte aan de compositie worden toegevoegd. De basisnoten van vanille en cederhout zorgen voor een romige en gourmand toets.
Deze aantrekkelijke geur is geschikt voor alle seizoenen, maar ruikt vooral heerlijk tijdens de lente- en zomermaanden. Het verfrissende en tropische karakter complementeert het zonnige en warme weer, waardoor het een ideale keuze is voor wie op zoek is naar een zomerse geur. Het levendige en jeugdige karakter maakt parfum perfect om overdag te dragen, of je nu vrienden ontmoet voor de lunch of door de stad loopt.
De geur is een weerspiegeling van een man die zelfverzekerd, stijlvol en niet bang is om zich te onderscheiden van de massa.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 720? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Le Beau. Houtig met een gourmand noot.

Geurnoten Pure 720 parfum
Topnoten: ananas, bijvoet, lavende
Hartnoten: gember, kokos, peper, kruidige tonen
Basisnoten: vanille, mos, cederhout, droog hout, gourmandtonen

Geurfamilie: houtig
Type: uitzonderlijk, smakelijk, koket
FM 720 luchtje geïnspireerd door Le Beau
Capaciteit: 50 ml.
Geur: 20 %
Code: 100720
Prijs: € 28.50    Le Beau fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390720
Prijs: € 00.40    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten