Energieke Houtachtige Fruitige Unisex Geur FM Parfum 977

 

FM 977 parfum lijkt op Opulent Shaik Classic No 77

PURE Royal 977 is enn houtachtig parfum unisex. Dit parfum is klassiek en strijdlustig, luxe in oude stijl met ingrediënten van hoge kwaliteit. Parfum lijkt een beetje sterk, kruidig, maar loopt snel af in een zeer warme en sensuele geur.
Dit luxe parfum is geschikt voor diverse gelegenheden en seizoenen. Het rijke en warme aroma maakt het bijzonder geschikt voor koudere maanden zoals herfst en winter. De geur belichaamt mysterie en allure, waardoor het perfect is voor avondevenementen en speciale gelegenheden.
Deze geur is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen die waarde hechten aan luxe en dure kleine dingen. Het spreekt mensen aan die vertrouwen, charme en een verfijnde smaak uitstralen. Combineer het met stijlvolle en verfijnde kleding om de impact ervan te vergroten.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 977? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Classic No 77. FM 977 luchtje houtig met een fruitige noot.

Geurnoten Pure Royal 977 parfum
Topnoten: appel, pruim, ananas, limoen, citroen, bergamot, mandarijn
Hartnoten: roos, jasmijn, lelietje van dalen, orchidee, iris, gardenia
Basisnoten: tonkaboon, sandelhout, cederhout, patchouli, witte musk, amber

Geurfamilie: houtig.
Type: energiek, strijdlustig.
977 FM parfum geïnspireerd door Classic No 77
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170977
Prijs: € 37.50 Classic No 77 Koop in de winkel FM World

FM parfums en de andere producten van FM World bestel je eenvoudig bij FM Webshop

1 opmerking:

  1. Anoniem10:08

    Geur is optimistisch, vriendelijk en energiek. Hier werden verschillende mooie dingen met elkaar in verband gebracht. Er zijn kruidentonen, weinig citrus, lavendel. Niet iedereen zal meteen kunnen begrijpen wat een meesterwerk het is.

    BeantwoordenVerwijderen