Stijlvolle Bloemige Chypre Geur voor Vrouwen FM Parfum 848

 

FM 848 parfum lijkt op Miss Dior Rose N'Roses 50 ml online

PURE Royal 848 parfum voor vrouwen. Het parfum is heerlijk, dat de essentie van bloeiende rozen vastlegt. Het verspreidt een frisse en levendige geur, die doet denken aan een weelderige rozentuin in volle bloei. Dit is een mooie, stijlvolle, moderne, flirterige rozengeur.
De geur opent met een uitbarsting van sprankelende en sappige noten, waaronder bergamot en mandarijn, die een verkwikkende en levendige sfeer creëren. Terwijl het tot rust komt, onthult het hart van de geur een betoverend boeket rozen, dat een gevoel van romantiek en elegantie oproept. Deze bloemige noten zijn perfect uitgebalanceerd met hints van musk, waardoor een zacht en aanhoudend spoor ontstaat.
Het lichte en verfrissende karakter maakt het bijzonder geschikt voor het lente- en zomerseizoen als het weer warm en zonnig is. Het roept een gevoel van optimisme en vitaliteit op, waardoor het ideaal is om overdag te dragen.
Deze geur is ontworpen voor de moderne en zelfverzekerde vrouw die de schoonheid en allure van rozen waardeert.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 848 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Rose N'Roses. Bloemig luchtje met een noot van chypre.

Geurnoten Pure Royal 848 parfum
Topnoten:  mandarijn, bergamot, peer
Hartnoten: jasmijn, roos, geranium
Basisnoten: patchoeli, sandelhout, musk

Geurfamilie: bloemig.
Type: stijlvol, modern
FM 848 geïnspireerd door Rose N'Roses
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170848
Prijs: € 37.50    Rose N'Roses aanbieding

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390848
Prijs: € 00.40    Prijs, korting, lage prijs, verkoop, geweldige levering

848 FM parfum online goedkoop

1 opmerking:

  1. Anoniem14:01

    Dit is een heerlijk schoonheidsboeket van rozen, op de bloembladen waarvan ochtenddauw schijnt en wordt weerspiegeld in de stralen van de zon. Als je een aanhoudend parfum wilt en als je, net als ik, van rozen houdt, dan is dit aroma voor jou gecreëerd. Ideaal voor rozenliefhebbers, maar rozen zijn juist natuurlijke en bedekte dauwdruppels. Op een koude huid worden parfums ongelooflijk geopend.

    BeantwoordenVerwijderen