Verfrissend Citrus Water Parfum Vrouwen FM 851

 

FM 851 parfum lijkt op Aqua Allegoria Forte Mandarine Basilic Guerlain 50 ml

PURE Royal 851 parfum voor vrouwen. Het is een positieve en pittige geur die de geest van een zonnige citrusboomgaard belichaamt. Deze geur is een gedurfde en verkwikkende mix van sinaasappel en basilicum, met een vleugje sandelhout in de basis.
De citrusachtige topnoten van mandarijn zorgen voor een uitbarsting van energie, terwijl de kruidachtige en licht kruidige geur van basilicum complexiteit en diepte aan de geur toevoegt. De zachte en verleidelijke basis van sandelhout zorgt voor een subtiele basis, die de geur zowel fris als sensueel maakt.
Deze geur is geschikt voor zelfverzekerde, verfijnde vrouwen die houden van frisse en citrusachtige geuren met een vleugje elegantie. Deze geur is met name ideaal voor de lente en de zomer, omdat hij licht en verfrissend aanvoelt en perfect is voor warmer weer. Het is een geur die zowel overdag als 's nachts gedragen kan worden.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 851 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Aqua Allegoria Forte Mandarine Basilic. Citrus luchtje met een noot van bloemig.

Geurnoten Pure Royal 851 parfum
Topnoten: mandarijn, sinaasappel, grapefruit
Hartnoten: basilicum, oranjebloesem, groene noten
Basisnoten: sandelhout, oranjehout

Geurfamilie: citrus.
Type: verfrissend, positief, vreugdevo
FM 851 parfum geïnspireerd door Aqua Allegoria Forte Mandarine Basilic
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170851
Prijs: € 37.50    Aqua Allegoria Forte Mandarine Basilic fm world parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390851
Prijs: € 00.40    winkel, magazijn, opslagplaats, voorraad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten