Chypre Aromatische Parfum Heren FM 110

FM 110 parfum lijkt op Jean Paul Gaultier La Male 50ml
PURE 110 parfum voor mannen. Met zijn unieke mix van noten creëert het een onvergetelijke en rebelse geur.
De geur opent met frisse en aromatische topnoten van munt, lavendel en bergamot. Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het zijn hartnoten van kardemom, komijn en oranjebloesem, wat een kruidige en warme toets toevoegt. De basisnoten van muskus, ambergris en vanille geven het parfum een langdurig spoor. Deze houtachtige en zoete akkoorden creëren een rebels en verleidelijk aroma en laten een blijvende indruk achter, waar je ook gaat. De warme en aromatische tonen maken het ook geschikt voor koudere maanden zoals herfst en winter.
Of je nu op een date gaat, een speciaal evenement bijwoont of gewoon een blijvende indruk wilt achterlaten, het is een geur die je aanwezigheid versterkt en een gedenkwaardig geurspoor achterlaat.
Het unieke maakt het mogelijk om het te combineren met zowel casual als formele outfits, wat een extra vleugje aantrekkelijkheid toevoegt.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 110? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum La Male. Chypre met een noot van amber.

Geurnoten Pure 110 parfum
Topnoten: lavendel, bergamot, kardemom.
Hartnoten: oranjebloesem, lelietjes-van-dalen.
Basisnoten: musk, amber, vanille.

Geurfamilie: chypre.
Type: een beetje brutaal, rebels.
FM 110 luchtje geïnspireerd door La Male
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100110
Prijs: € 28.50    La Male fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390110
Prijs: € 00.40    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten