Citrus Aromatische Geur FM Parfum 93

FM 93 parfum lijkt op Azzaro Chrome 50ml
PURE 93 parfum voor mannen. Het parfum is een boeiende die modern en frisheid belichaamt.
De geur opent met een levendige uitbarsting van citrusnoten, waaronder ananas, bergamot en grapefruit, wat de geur een pittig en levendig karakter geeft. Naarmate de geur zich ontwikkelt, ontstaat er een subtiele mix van bloemige en houtachtige akkoorden, die diepte en aroma toevoegen.
Deze aromatische compositie wordt vaak geassocieerd met entertainment buitenshuis, kantoor, waardoor het bijzonder geschikt is voor lente- en zomerseizoenen. Het vangt perfect de essentie van een zonnige dag, waardoor het ideaal is om overdag te dragen. Of je nu langs het strand slentert of een informele bijeenkomst bijwoont, dit parfum zal de omgeving aanvullen en een blijvende indruk achterlaten.
Deze geur is ontworpen voor de moderne man die zelfvertrouwen en charisma uitstraalt. Het parfum vindt een balans tussen klassieke en eigentijdse geur, waardoor het veelzijdig is voor verschillende gelegenheden en levensstijlen.
Als het gaat om het selecteren van kleding om deze geur aan te vullen, kies dan voor casual maar stijlvolle kleding.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 93? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Chrome. Citrus met een noot van ananas.

Geurnoten Pure 93 parfum
Topnoten: ananas, rozemarijn, bergamot.
Hartnoten: cyclaam, lavendel, jasmijn, gember.
Basisnoten: eikenmos, klimop.

Geurfamilie: citrus.
Type: modern, beweeglijk.
FM 93 luchtje geïnspireerd door Chrome
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100093
Prijs: € 28.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390093
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem16:19

    Lekker geurtje. Heerlijk fris parfum voor een sportieve man. Maar niet te fris, dus ook geschikt voor volwassen mannen. FM 93, is wat ik noem, een elegant en veilig citrusgeurtje. Als je dus op zoek bent naar een parfum, maar niet meteen weet welke kiezen, kan je hiermee zeker niet missen.

    BeantwoordenVerwijderen