Oriëntaals Kruidige Geur FM Parfum 64

FM 64 parfum lijkt op Giorgio Armani Black Code 50ml
PURE 64 parfum voor mannen. De betoverende geur is een harmonieuze mix van citrus, aromatische en houtachtige noten, resulterend in een sensuele compositie.
De geur opent met een verfrissende uitbarsting van citrusnoten, waaronder mandarijn en citroen. Deze akkoorden worden aangevuld met een subtiele hint van bloemige noten, zoals olijfbloesem, die een vleugje verfijning aan de geur toevoegen.
Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthullen de hartnoten zijn aromatische karakter, met tonen van anijs en guaiac-hout. Deze elementen dragen bij aan de warme en sensuele geur van de geur.
De basisnoten van parfum bestaan uit rozemarijn, muskus en tonkaboon. Deze rijke en toegeeflijke ingrediënten geven de geur een diepe en sensuele uitstraling en laten een blijvende indruk achter op degenen die ervan houden.
Deze betoverende geur is het hele jaar door geschikt voor verschillende gelegenheden. Door zijn veelzijdigheid kan hij zowel in formele als informele omgevingen worden gedragen. Door zijn warme en licht kruidige karakter is hij echter bijzonder geschikt voor de koelere herfst- en wintermaanden.
Het parfum is ontworpen voor de moderne en verfijnde man die tijdloze elegantie waardeert. Deze geur vormt een aanvulling op de verfijnde stijl van de drager en voegt een vleugje allure toe aan hun algehele persoonlijkheid.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 64? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Black Code. Oosters met een noot van amber.

Geurnoten Pure 64 parfum
Topnoten: mandarijn, cederhout, anijs.
Hartnoten: rozemarijn, olijfboombloemen.
Basisnoten: musk, guaiacum, tonkaboon.

Geurfamilie: oosters.
Type: smaakvol en sensuee.
FM 64 luchtje geïnspireerd door Black Code
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100064
Prijs: € 28.50    Black Code fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390064
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem15:35

    Heerlijke geur waar je direct aan gewend raakt en niet meer kunt missen. Lekker mannelijk luchtje.

    BeantwoordenVerwijderen