Citrus Aromatische Heren Parfum FM 57

FM 57 parfum lijkt op  50ml
PURE 57 parfum voor mannen. De unieke mix van noten creëert een geur die zowel fris als aantrekkelijk is, waardoor het een geweldige keuze is voor mannen die een blijvende indruk willen maken.
Het parfum opent met een uitbarsting van fruitige frisheid die verkwikkend en opbeurend is. Terwijl de geur tot rust komt, onthult het hartnoten van kaneel en roze peper, wat een vleugje warmte en kruiden toevoegt aan de compositie. De basisnoten van vanille en Jamaicaanse rum zorgen voor een zachte en mannelijke afdronk.
Deze geur is veelzijdig en geschikt voor diverse gelegenheden gedurende het hele jaar. Het levendige en energieke karakter maakt het perfect voor lente en zomer en geeft een verfrissend tintje aan warme dagen. Parfum kan zowel overdag als 's nachts worden gedragen, omdat de uitgebalanceerde mix van noten naadloos overgaat van frisheid overdag naar het aroma van warmte in de avond.
De aromatische samenstelling spreekt mannen aan die een geur waarderen die zowel klassiek als eigentijds is.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 57? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum L Pour Homme. Citrus met een noot van vanille.

Geurnoten Pure 57 parfum
Topnoten: pruim, appel, bergamot.
Hartnoten: kaneel, roze peper.
Basisnoten: vanille, Jamaicaanse rum.

Geurfamilie: citrus.
Type: vol zon, magnifiek.
FM 57 luchtje geïnspireerd door Laɔoste Pour Homme
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100057
Prijs: € 28.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390057
Prijs: € 00.40    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten