Chypre Houtachtig Herenparfum FM 56

FM 56 parfum lijkt op Christian Dior Fahrenheit 50ml
PURE 56 parfum voor mannen. Het combineert een unieke mix van mannelijke en warme noten, wat resulteert in een geur die zowel krachtig als verfijnd is. Dit is absoluut een klassieker onder de geuren. Als je op zoek bent naar iets unieks en klassieks, dan is dit misschien wel dit parfum.
De geur opent met levendige topnoten van citrus, waaronder mandarijn en grapefruit, die zorgen voor een frisse uitbarsting van energie. Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het hartnoten van kruiden, zoals nootmuskaat en anjer, die diepte en complexiteit aan de geur toevoegen. Ten slotte nestelt het parfum zich in een warme en sensuele basis van hars en jeneverbes, waardoor een verleidelijke en onweerstaanbare allure ontstaat.
Deze kenmerkende geur is het meest geschikt voor de koelere herfst- en wintermaanden, wanneer de gedurfde en rokerige tonen heerlijk ruiken. Door zijn veelzijdigheid kan hij zowel overdag als 's nachts worden gedragen, waardoor hij een perfecte keuze is voor elke gelegenheid.
Het parfum is ontworpen voor de zelfverzekerde en verfijnde man die een unieke en gedenkwaardige geur waardeert. Het belichaamt een gevoel van avontuur en allure, aantrekkelijk voor diegenen die hun individualiteit omarmen en charisma uitstralen.
Als het gaat om het combineren van kleding met deze voortreffelijke geur, kies dan voor iets dat het mannelijke en verfijnde karakter van parfum aanvult.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 56? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Fahrenheit. Chypre met een houtige noot.

Geurnoten Pure 56 parfum
Topnoten: grapefruit, lavendel, nootmuskaatbloem, kamperfoelie.
Hartnoten: framboos, heliotroop, anjer.
Basisnoten: cederhout, hars, jeneverbes.

Geurfamilie: chypre.
Type: zintuigen aanstekend, levendig.
FM 56 luchtje geïnspireerd door Fahrɔnheit
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100056
Prijs: € 28.50    Fahrenheit fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390056
Prijs: € 00.40    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten