Oriëntaalse Houtachtige Geur Dames FM 359

FM 359 parfum lijkt op Thierry Mugler Alien Essence Absolue 50ml
PURE Royal 359 parfum voor dames. Het parfum is rijk, magnetisch, oriëntaals. De balsem om herfst- en wintermelancholie te verdrijven.
Het opent met een weelderige combinatie van jasmijn en heliotroop, die een romige en fluweelachtige ondertoon geeft. Terwijl het parfum tot rust komt, voegen tonen van kasjmierhout en vanille een vleugje warmte en zoetheid toe, waardoor een verleidelijk en verslavend aroma ontstaat. Deze unieke geur is een mix van warme en verleidelijke tonen, waardoor een betoverende geur ontstaat. Het parfum is zoet maar niet te zoet.
De behaaglijke en geruststellende geur maakt het een perfecte metgezel voor herfst en winter. Het magnetische en betoverende karakter is zeer geschikt voor avondkleding en voegt een vleugje elegantie en mysterie toe. Met zijn warme en sensuele geur is hij het meest geschikt voor de koelere maanden en avonden.
De vrouw die dit parfum draagt is gedurfd, magnetisch en betoverend. Ze straalt een aura van mystiek uit en vangt moeiteloos de aandacht.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 359? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Alien Essence Absolue. Oosters met een houtige noot.

Geurnoten Pure Royal 359 parfum
Topnoten: jasmijn, heliotroop.
Hartnoten: iriswortel, kasjmierhout.
Basisnoten: amber, vanille.

Geurfamilie: oosters.
Type: magnetisch, intens.
FM 359 luchtje geïnspireerd door Alien Essence Absolue
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170359
Prijs: € 37.50    Alien Essence Absolue fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390359
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem14:41

    FM 359 is beslist een mooi geurend parfum, met een zachte jasmijngeur vermengd met vanille, amber en hout. Zalige geur 1 van mijn favorieten. Super sexy en blijft ongelooflijk lang zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem13:24

    Zacht, amber-vanille-aroma, matig zoet en koude jasmijn ruikt pas in het begin. Het is onmogelijk om los te komen van dit oosterse parfum, het belangrijkste is om het niet te overdrijven, anders kunnen anderen de vreugde niet met je delen. In warme winter of koude herfst onder een warme trui, het geeft comfort.

    BeantwoordenVerwijderen