Houtachtige Fruitige Geur Dames FM 358

FM 358 parfum lijkt op Yves Saint Laurent Manifesto 50ml
PURE Royal 358 parfum voor dames. Het parfum is luxueus en ultra-vrouwelijk, dat de harten van vele geurliefhebbers heeft veroverd. De unieke mix van bloemige en houtachtige noten creëert een warme en heerlijke geur die vertrouwen en elegantie uitstraalt.
Perfecte geur voor herfst en winter, omdat de warme en gezellige tonen de geur geschikt maken voor koeler weer. Het parfum kan het beste 's avonds worden gedragen, omdat de verleidelijke en mysterieuze geur een intieme sfeer creëert. De rijke en complexe geur is perfect voor vrouwen die zich willen onderscheiden van de massa en een statement willen maken.
Als je op zoek bent naar een warme en sensuele geur die zelfvertrouwen en elegantie uitstraalt, dan is deze geur wellicht de perfecte keuze.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 358? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Manifesto. Houtig met een fruitige noot.

Geurnoten Pure Royal 358 parfum
Topnoten: bergamot, zwarte bes.
Hartnoten: jasmijn, lelietje-van-dalen.
Basisnoten: cederhout, sandelhout, tonkaboon, vanille.

Geurfamilie: houtig.
Type: supervrouwelijk, heerlijk.
FM 358 luchtje geïnspireerd door Manifesto
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170358
Prijs: € 37.50    Manifesto fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390358
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem14:28

    Een heerlijke geur van FM 358. Blijft lang zitten. Vind deze parfum verslavend lekker een zalige romige geur met een hint bloemen en vanille ben er helemaal verslaafd aan vind hem zeker niet zoals vele andere deze is mijn vervanging geworden van the one vind deze meer complex. Een ongelooflijke geur.

    BeantwoordenVerwijderen