Warme Frisse Oriëntaals Bloemige Geur FM 441

FM 441 parfum lijkt op Guerlain Mon Guerlain 50ml
PURE 441 parfum voor vrouwen. De unieke mix van noten zorgt voor een heerlijke en luxueuze geur.
Het parfum opent met frisse en levendige noten van lavendel en bergamot, die een vleugje helderheid aan de compositie toevoegen. De hartnoten onthullen een exquise boeket van jasmijn en iris, die de geur een sensueel en poederachtig aspect geven. Ten slotte zorgen de basisnoten van vanille en sandelhout voor een warme en geruststellende basis.
Het parfum heeft een veelzijdige geur waar je het hele jaar door van kunt genieten. De harmonieuze mix van bloemige, poederachtige en houtachtige tonen maakt het geschikt voor zowel overdag als 's avonds. Tijdens de warmere maanden voegt het een vleugje verfijning toe aan uw zomerse ensembles, terwijl het u in de koudere seizoenen omhult met een behaaglijke en aangename warmte.
Dit betoverende parfum is ontworpen voor de moderne, zelfverzekerde vrouw die tijdloze elegantie en verfijning waardeert.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 441? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Mon Guerlain. Oosters met een noot van bloemige.

Geurnoten Pure 441 parfum
Topnoten: bergamot, lavendel, ylang-ylang
Hartnoten: jasmijn, iris
Basisnoten: vanille, sandelhout, muskus

Geurfamilie: oosters.
Type: warm, fris, bevrijdend
FM 441 luchtje geïnspireerd door Mon Guerlain
Inhoud: 50 ml.
Geur: 20 %
Code: 100441
Prijs: € 28.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390441
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem11:10

    Geur is extreem vrouwelijk. Harmonieus, warm - lavendelaroma. Ik draag dit parfum het vaakst in de winter, maar over het algemeen gebruik ik het het hele jaar door en om elke reden en zonder reden. Parfum ruikt het lekkerst op een bontkraag in de herfst-wintertijd en winderig weer.

    BeantwoordenVerwijderen