Warme Oriëntaals Bloemige Geur Dames FM 442

FM 442 parfum lijkt op Jacques Fath Fath de Fath 50ml
PURE 442 parfum voor vrouwen. Geur is zoet, warm, fruitig maar niet mierzoet of overweldigend. Het straalt een rijk en warm aroma uit, dat een blijvende indruk achterlaat.
De geur opent met een mix van warme kruiden en citrusachtige tonen. Naarmate de geur zich ontwikkelt, ontstaat er een boeket van bloemige akkoorden, waaronder jasmijn en roos, die een vleugje vrouwelijkheid en intriges toevoegen. De basisnoten komen samen om de basis van parfum te vormen, waardoor een warme en kruidige geur ontstaat.
Deze voortreffelijke geur is bijzonder geschikt voor de herfst en winter of koelere maanden van het jaar, wanneer het luxueuze en gezellige karakter volledig tot zijn recht komt. Het past ook perfect tijdens daten in de avond en speciale evenementen, waardoor het een uitstekende keuze is voor een avondje uit of een formele bijeenkomst.
Deze geur vult de persoonlijkheid van de vrouw aan en voegt een vleugje allure en mysterie toe aan haar uiterlijk. Het is een geur die om aandacht vraagt en een spoor van charme achterlaat, waar ze ook zal zijn.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 442? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Fath. Oosters met een noot van bloemige.

Geurnoten Pure 442 parfum
Topnoten: roos, oranje bloesem, peer
Hartnoten: koffie, jasmijn, perzik
Basisnoten: vanille, patchouli, cederhout

Geurfamilie: oosters.
Type: warm, pittig, intrigerend
FM 442 luchtje geïnspireerd door Fath de Fath
Inhoud: 50 ml.
Geur: 20 %
Code: 100442
Prijs: € 28.50    Fath de Fath 1993 fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390442
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem10:51

    Parfum is heerlijk, warm, kruidig voor een lage prijs. Ik hou vooral van het bloementhema, het is zo helder, sappig en romig, heel realistisch. De zoetheid voor mijn smaak is hier niet overdreven, maar natuurlijk. Het aroma is goed in balans. Heel vrouwelijk en gezellig. Voor liefhebbers van zoete, warme, bloemige, poederachtige geuren kan ik het aanraden om blindelings te kopen.

    BeantwoordenVerwijderen