Warme Bloemige Fruitige Parfum Dames FM 443

FM 443 parfum lijkt op Red by Giorgio 50ml
PURE 443 parfum voor vrouwen. De geur van dit FM-parfum kan worden omschreven als een warme, rijke en elegante combinatie van bloemige en houtachtige noten.
Het opent met een uitbarsting van levendige zwarte bessen en bergamot, die de stemming onmiddellijk opbeuren. Het hart van de geur onthult een boeket van jasmijn, lelietje-van-dalen en ylang-ylang, wat een vleugje vrouwelijkheid en elegantie toevoegt. Naarmate de geur zich ontwikkelt, komen warme en houtachtige basisnoten van cederhout, sandelhout en patchouli naar voren, waardoor een aanhoudend en romantisch aroma ontstaat.
Dit parfum is bijzonder geschikt voor het herfst- en winterseizoen, wanneer de warme en knusse tonen harmoniëren met het koelere weer. Het is ook een veelzijdige geur die naadloos kan overgaan van dag- naar nachtgeur.
Deze geur is ontworpen voor de moderne, zelfverzekerde vrouw die tijdloze elegantie waardeert en een blijvende indruk wil maken.
Het draait allemaal om het vinden van de juiste balans tussen elegantie en romantiek om een harmonieus ensemble te creëren dat de essentie van dit parfum belichaamt.
De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Red. Bloeming met een noot van fruitige.

Geurnoten Pure 443 parfum
Topnoten: sinaasappel, bergamot, zwarte bessen
Hartnoten: jasmijn, oranje bloesem, ylang-ylang, lelie van de vallei
Basisnoten: cederhout, sandelhout, vanille

Geurfamilie: bloeming.
Type: stijlvol, verleidelijk, warm
FM 443 luchtje geïnspireerd door Red by Giorgi
Inhoud: 50 ml.
Geur: 20 %
Code: 100443
Prijs: € 28.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390443
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem10:31

    Dit is mijn favoriete bloemenparfum. Wat kan ik zeggen, geur is mooi en warm. Old school, je vindt alles in dit parfum, maar vooral veel bloemen. Geur is heel vrouwelijk. De beste bloemenparfums voor dames.

    BeantwoordenVerwijderen