PURE 241 Houtachtige Bloemige Geur

FM 241 parfum lijkt op Gucci by Gucci Bamboo 50ml
FM 241 parfum voor vrouwen. Rijke houtachtige geur met zachte bloemige tonen. Als je op zoek bent naar een verleidelijk, comfortabel en vol charme parfum, koop dan dit FM-parfum.
Het opent met verfrissende bergamot- en citrusnoten, die vervolgens overgaan in een boeket van delicate bloemige akkoorden, waaronder ylang-ylang, lelie en oranjebloesem. Terwijl de geur bezinkt, onthult deze een subtiele houtachtige basis van sandelhout en amber.
Deze boeiende geur is geschikt voor verschillende gelegenheden het hele jaar door. Het charmante karakter maakt het perfect voor de lente en de zomer, omdat het een aanvulling vormt op het warme weer en de zonnige dagen. De houtachtige en warme ondertoon maken hem echter ook veelzijdig genoeg om tijdens de koudere maanden te dragen.
Deze geur is een aanvulling op een vrouw die zelfverzekerd, verfijnd en moeiteloos chic is. Dit parfum past naadloos bij zowel casual als formele ensembles. Combineer deze outfits met subtiele accessoires en laat de geur centraal staan.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 241? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Bamboo. Houtig met een noot van bloemige.

Geurnoten Pure 241 parfum
Topnoten: bergamot
Hartnoten: ylang-ylang, Casablanca lelie, oranjebloesem
Basisnoten: sandelhout, barnsteenhars, vanille

Geurfamilie: houtig
Type: verleidelijk, vrij, vol charme
FM 241 luchtje geïnspireerd door Bamboo
Inhoud: 50 ml. 
Geur: 20 %
Code: 100241
Prijs: € 28.50    Bamboo fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390241
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem18:17

    Dit is mijn meest favoriete parfumgeur. Het ruikt rijk, poederachtig, alle noten die in de beschrijving van de geur worden vermeld, zijn te traceren, het opent en ruikt heel mooi. Ik heb deze geur altijd in gebruik. Geschikt voor elk moment van het jaar. Dit FM-parfum is vooral mooi in de winter - het glinstert van de vorst en lijkt te rinkelen, en in de niet-hete zomer vrolijkt het perfect op. Ik heb het niet geprobeerd in de helse hitte, en dat wil ik ook niet, in de hitte wil ik iets lichters en aquatisch.

    BeantwoordenVerwijderen