PURE 239 Bloemige en Oriëntaals Geur

FM 239 parfum lijkt op Burberry The Beat 50ml
FM 239 parfum voor vrouwen. Met levendige en energieke tonen verfrist dit parfum de lucht om je heen. Het pulseert met een harmonieuze mix van pittige citrus, aromatische kruiden en exotische bloemen, waardoor een symfonie van intensiteit ontstaat.
De geur van parfum kan worden omschreven als fris, levendig en energiek. Het opent met een uitbarsting van kardemom en mandarijn, wat het pittig maakt. De hartnoten onthullen een delicate mix van Ceylon thee, roze peper en campanula, wat een vleugje vrouwelijkheid en elegantie toevoegt. Ten slotte vestigt de geur zich in een warme en intense basis van cederhout, vetiver en musk, waardoor een subtiel maar verleidelijk spoor ontstaat.
Het frisse en levendige karakter maakt het bijzonder geschikt voor lente- en zomerseizoenen als het warmer weer is. Bovendien maken de stimulerende eigenschappen hem geschikt om overdag te dragen, of je nu naar kantoor gaat of een casual uitje hebt.
Houd er rekening mee dat de geur zelf een vleugje elegantie kan toevoegen aan elk kledingsemble, dus wees niet bang om te experimenteren met je persoonlijke stijl.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 239? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum The Beat. Bloeming parfum met een oosterse noot.

Geurnoten Pure 239 parfum
Topnoten: kardemom, roze peper, mandarijn
Hartnoten: lis, Ceylonthee
Basisnoten: cederhout, vetivera, musk

Geurfamilie: bloeming.
Type: pulserend, intens
FM 239 luchtje geïnspireerd door The Beat
Inhoud: 50 ml.
Geur: 20 %
Code: 100239
Prijs: € 28.50    The Beat fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390239
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem18:34

    Parfum is gezellig, poederig en zeer charismatisch. Als iemand van poederachtige geuren met groene thee-tonen houdt, zal deze geur je zeker bevallen. Tot nu toe het enige parfum dat ervoor zorgt dat je meerdere flessen wilt kopen. Mijn favoriete keuze voor elke dag. Ik draag dit FM-parfum de hele tijd in de zomer en de lente, maar ik gebruik het niet in de kou, het mist de dichtheid.

    BeantwoordenVerwijderen