PURE 237 Oriëntaals Fruitige Geur Dames

FM 237 parfum lijkt op Christina Aguilera 50ml
FM 237 parfum voor vrouwen. Een fruitig, zoet vanilleparfum is een heerlijke geur, die de frisheid van fruit combineert met de geruststellende zoetheid van vanille. Deze aromatische melange zorgt voor een uitdagende en flirterige geurbeleving.
Het parfum opent met een uitbarsting van frisse en fruitige akkoorden. Naarmate de geur evolueert, beginnen delicate bloemige noten naar voren te komen, wat een vleugje flirterig en elegantie aan de compositie toevoegt. Ten slotte maakt een warme en provocerende basis de geur compleet en laat een blijvende indruk achter.
De frisse, bloemige en warme tonen maken het geschikt voor verschillende seizoenen en gelegenheden. Het zoete en levendige karakter maakt hem bijzonder geschikt voor het voorjaar en de zomer, wanneer de zon volop schijnt en de natuur in volle bloei staat. De warme en flirterige ondertoon maken het echter ook een goede keuze voor gezellige herfstavonden.
De vrouw die dit fruitige, zoete vanilleparfum draagt, is zelfverzekerd, maar toch benaderbaar, en geniet ervan haar persoonlijkheid uit te drukken door haar keuze voor deze geur.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 237? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Christinɒ Aguilera. Oosters met een fruitige geurnoten.

Geurnoten Pure 237 parfum
Topnoten: exotisch fruit, zwarte bes
Hartnoten: pioen, jasmijn, pruim
Basisnoten: vanille, musk, amber

Geurfamilie: oosters.
Type: uitdagend, flirterig
FM 237 luchtje geïnspireerd door Christina Aguilerɒ
Inhoud: 50 ml.
Geur: 20 %
Code: 100237
Prijs: € 28.50    Christina Aguilera fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390237
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem18:57

    Geur is erg lekker en duur. Krenten, pruimen en sommige zoete vruchten zijn heel duidelijk voelbaar. Alles wordt verzacht door vanille. Ik heb al verschillende parfumflesjes gebruikt, ik draag deze geur op elk moment van het jaar. Hoewel de beste tijd ervoor lente en herfst is. Het is in de lente en de herfst dat vanille en bes naar voren komen, die gewoon geweldig zijn in een paar.

    BeantwoordenVerwijderen