Frivool Chypre Fruitige Vrouwen Geur FM 811

FM 811 parfum lijkt op Yves Saint Laurent Mon Paris 50ml
PURE Royal 811 parfum voor vrouwen. Het parfum heeft een moderne chypre-bloemige geur met fruitige en houtachtige ondertonen. In het begin is de geur zoet en sterk. Later wordt de geur licht fris, matig zoet, maar niet zwaar.
Deze betoverende geur is het hele jaar door geschikt voor verschillende gelegenheden. De fruitige en bloemige tonen maken het bijzonder aantrekkelijk tijdens de lente en de zomer als het warmer weer is. Het levendige en energieke karakter van parfum vormt een perfecte aanvulling op zonnige dagen en zorgt voor een verfrissende toets. Bovendien maakt de verleidelijke geur hem geschikt voor avondkleding en geeft hij extra allure aan speciale gelegenheden of romantische ontmoetingen.
Het parfum is ontworpen voor de moderne, zelfverzekerde en verfijnde vrouw. De geur belichaamt een gevoel van tijdloze elegantie en allure, waardoor het een ideale keuze is voor vrouwen die een blijvende indruk willen achterlaten. Of je nu een formeel evenement bijwoont, uitgaat voor een romantisch diner of je gewoon de hele dag zelfverzekerd en comfortabel wilt voelen, deze geur is een perfecte metgezel. De mix van fruitige, bloemige en houtachtige noten creëert een harmonieuze compositie die resoneert met het verlangen van de moderne vrouw naar verfijning en sensualiteit.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 811 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Mon Paris. Chypre parfum met een fruitige noot.

Geurnoten Pure Royal 811 parfum
Topnoten: bergamot, peer, framboos
Hartnoten: jasmijn, oranjebloesem, roos
Basisnoten: amber, patchoeli, musk

Geurfamilie: chypre.
Type: fris, frivool, ongelimiteerd
FM 811 luchtje geïnspireerd door Mon Paris
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170811
Prijs: € 37.50    Mon Paris fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390811
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. zoete geur12:39

    Mooie, heerlijke, zoete en flirterige geur. Het ruikt in het eerste uur supersterk, maar daarna wordt het lekker zacht. Waarschijnlijk het meest langdurige parfum dat ik bezit. Ik denk dat de meeste mensen dit parfum lekker zullen vinden. Perfect voor elke gelegenheid en elk moment van het jaar. Ik raad het ten zeerste aan voor iedereen die van geur houdt met de beste elementen van zoet fruitig en bloemig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem19:50

    Dit is de beste geur ooit. Ik ben al jaren op zoek naar de juiste. Het is intens, maar niet agressief. Het ruikt sterk, maar wordt zachter en ruikt heerlijk na ongeveer 20 minuten. Ik kreeg complimenten en de geur is niet te sterk. Ik draag het persoonlijk voor speciale gelegenheden. Een must voor vrouwen die sexy en vrouwelijk willen zijn.

    BeantwoordenVerwijderen