Amber Oriëntaalse Houtig Parfum Unisex FM 935

 

FM 935 parfum lijkt op Giorgio Armani Ambre Eccentrico heren en vrouwen

PURE Royal 935 amber parfum. Deze ambergeur is zwaar, rijk, warm. Als je van amber, zoete en gourmandgeuren houdt, samen met wat kruiden, dan is dit parfum misschien interessant voor jou. Deze voortreffelijke geur behoort tot de oosterse geurfamilie en staat bekend om zijn warme, weelderige en mysterieuze aroma.
Als je een grote liefhebber bent van ambergeuren en op zoek was naar een charismatische geur, let dan op dit parfum. Dit parfum voor alle amberliefhebbers en mensen die van sensuele en intense parfums houden. Eén spray is meer dan genoeg om de aandacht te trekken van de mensen om je heen.
Dit betoverende parfum is bijzonder geschikt voor de koudere maanden, zoals herfst en winter, omdat de warme en gezellige tonen perfect harmoniëren met de koele lucht en warme kleding. Het is ideaal voor avondkleding en speciale gelegenheden, waardoor het een uitstekende keuze is voor glamoureuze evenementen en intieme bijeenkomsten. Over het algemeen is de geur warm en omhullend.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 935? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Ambre Eccentrico. FM 935 luchtje oosters met een houtige noot.

Geurnoten Pure Royal 935 parfum
Topnoten: heliotroopbloem, kaneel, cashmeran.
Hartnoten: amber, pruim, leernoten.
Basisnoten: vanille, tonkaboon, patchouli.

Geurfamilie: oosters.
Type: charismatisch, levendig, sensueel.
935 FM parfum geïnspireerd door Ambre Eccentrico
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170935
Prijs: € 37.50 Ambre Eccentrico fm parfum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten