Houtachtig Frisse Aromatische Geur FM 479

FM 479 parfum lijkt op Giorgio Armani Acqua Di Gio Absolu 50ml
PURE 479 parfum voor mannen. Het is een aromatische, frisse en houtachtige geur met een moderne twist, perfect voor de zelfverzekerde en verfijnde man. De populariteit is een bewijs van de boeiende geur en de aantrekkingskracht die het heeft op een breed scala aan individuen.
De geur opent met frisse tonen van bergamot en Italiaans citroenakkoord, waardoor een levendig en verkwikkend aroma ontstaat. Naarmate de geur zich ontwikkelt, komen de hartnoten van geranium, lavendel en jasmijn naar voren, wat een vleugje verfijning toevoegt. Ten slotte zorgen de basisnoten van eikenmos, cederhout en tonkaboon voor een warme en sensuele basis, die een blijvende indruk achterlaat.
De frisse en aquatische tinten maken het ideaal voor de lente en zomer en vangen de adem van warme dagen en zeebriesjes op. Het is bijzonder geschikt om overdag te dragen, of u nu naar kantoor gaat, op vakantie bent of geniet van een informeel uitje met vrienden.
Als het gaat om het combineren van deze geur met kleding, is een klassieke en tijdloze stijl de perfecte match. De geur voegt een vleugje verfijning toe aan elk ensemble, of het nu een formele gelegenheid is of een ontmoeting met vrienden op het strand.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 479? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Acqua Di Gio Absolu. Houtig met een fruitige noot.

Geurnoten Pure 479 parfum
Topnoten: Siciliaanse bergamot, Italiaanse citroen
Hartnoten: violet bladeren, geranium, wilde jasmijn
Basisnoten: witte musk, eikenmos, cederhout

Geurfamilie: houtig
Type: fris, brutaal, verfijnd
FM 479 luchtje geïnspireerd door Acqua Di Gio Absolu
Capaciteit: 50 ml.
Geur: 20 %
Code: 100479
Prijs: € 28.50    Acqua Di Gio Absolu fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390479
Prijs: € 00.40    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten