Houtachtig Frisse Kruidige Geur FM Parfum 478

FM 478 parfum lijkt op Hugo Boss Bottled Tonic 50ml
PURE 478 parfum voor mannen. Het is een zeer frisse, schone en een beetje kruidige geur voor de zomer.
Het opent met een uitbarsting van citrus- en pittige tonen, waaronder grapefruit, bittere sinaasappel en yuzu. Deze levendige topnoten worden in evenwicht gehouden door de aromatische hartnoten van gember, kaneel en geranium, wat een vleugje warmte toevoegt. De basisnoten van vetiver en houtachtige akkoorden laten een blijvend en gepassioneerd geurspoor achter.
Deze verkwikkende geur is bijzonder geschikt voor de lente- en zomerseizoenen, wanneer de stimulerende en revitaliserende eigenschappen het meest worden gewaardeerd. Het is perfect om overdag te dragen, omdat het een schoon en opbeurend aroma uitstraalt dat de helderheid van de zon aanvult. Het kan worden gebruikt op kantoor of tijdens vakantiedagen op het zonnige strand.
Het parfum is ontworpen voor de gepassioneerde en moderne man die een geur waardeert die zijn dynamische en charismatische persoonlijkheid weerspiegelt. Combineer het met smart-casual kleding voor een stijlvol en gedenkwaardig ensemble.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 478? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Bottled Tonic. Oosters met een fruitige noot.

Geurnoten Pure 478 parfum
Topnoten: grapefruit, yuzu, sinaasappel, groene appe
Hartnoten: geranium, gember, watermeloen, kaneel, kruidnagel
Basisnoten: cederhout, sandelhout, vetiveria, amber

Geurfamilie: oosters.
Type: passioneel, modern
FM 478 luchtje geïnspireerd door Bottled Tonic
Capaciteit: 50 ml.
Geur: 20 %
Code: 100478
Prijs: € 28.50    Bottled Tonic fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390478
Prijs: € 00.40    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten